Θεία πέταξε τα ανίψια της από το μπαλκόνι και μετά έπεσε στο κενό

Θεία πέταξε τα ανίψια της από το μπαλκόνι και μετά έπεσε στο κενό

Ένα σοκαριστικό και βίαιο περαστικό συνέβη στο Αιγάλεω, όταν μια γυναίκα, ύστερα από καβγά που είχε με την αδερφή της, πέταξε τα ανίψια της απ' το μπαλκόνι και στη συνέχεια πήδηξε στο κενό.

Η 37χρονη από την Αλβανία επισκέφτηκε στις 10 το πρωί της Παρασκευής το υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμα της 42χρονης αδερφής της στην οδό Ναυπάκτου, όπου βρισκόταν με τα δύο παιδιά της, ηλικίας 3 και 5 χρονών. 

Οι δυο γυναίκες καβγάδισαν για άγνωστο λόγο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η 37χρονη, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έβγαλε τα δυο παιδιά στο μπαλκόνι και τα πέταξε στον δρόμο, προτού η μητέρα τους προλάβει να αντιδράσει. Στη συνέχεια, βούτηξε στο κενό.

Καθώς στη γειτονιά προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, οι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός γείτονα στο protothema.gr  «τα παιδιά μας είπαν: “η θεία, μας έριξε από το μπαλκόνι”. Βγήκα έξω ακούγοντας το κλάμα των παιδιών. Η μητέρα ήταν μέσα στο σπίτι και ήταν σε κατάσταση σοκ. Προφανώς η γυναίκα δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί στα παιδιά της και ούρλιαζε».

Τα δύο παιδιά  νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων αλλά ευτυχώς, δεν τραυματίστηκαν σοβαρά και σύντομα θα πάρουν εξιτήριο. Η θεία τους νοσηλεύεται στο Θριάσιο.

Πηγή: protothema.gr

v