Έχω περίοδο με παράλληλα συμπτώματα εγκυμοσύνης - μπορεί να είμαι έγκυος;

Έχω περίοδο με παράλληλα συμπτώματα εγκυμοσύνης - μπορεί να είμαι έγκυος;

Ερώτηση:
Έχω περίοδο και 3 αρνητικά τεστ κυήσεως, αλλά παρουσιάζω συμπτώματα εγκυμοσύνης. Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος;
Απάντηση:

Εφόσον έχετε κάνει τρία τεστ κυήσεως και είναι όλα αρνητικά η πιθανότητα να είστε έγκυος, είναι ελάχιστη. Πρέπει να ελέγξετε ορμονικά τον οργανισμό σας για θυρεοειδή, προλακτίνη, γυναικολογικές ορμόνες κτλ. για να δείτε τι συμβαίνει.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v