O μικρός Χρήστος Εφραίμ νίκησε τη μάχη με τον καρκίνο και μοιράζει χαμόγελα!

O μικρός Χρήστος Εφραίμ νίκησε τη μάχη με τον καρκίνο και μοιράζει χαμόγελα!

O μικρούλης Χρήστος Εφραίμ είναι ένας γενναίος μαχητής που παλεύει από μωρό για τη ζωή του, καθώς διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στο συκώτι, το ηπατοβλάστωμα.

Έπειτα από έκκληση της οικογένειας του μικρού, ο κόσμος ανταποκρίθηκε άμεσα και το ποσό που χρειαζόταν για να σωθεί ο Χρήστος Εφραίμ καλύφθηκε άμεσα και το αγοράκι ταξίδεψε μέχρι το Παλέρμο για να υποβληθεί στο κρίσιμο χειρουργείο.

Σύμφωνα με ανάρτηση από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Πράξη Αγάπης το παιδί  υποβλήθηκε με επιτυχία σε μεταμόσχευση ήπατος, καθώς βρέθηκε το συμβατό μόσχευμα που του πρόσφερε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. 

Ολόκληρη η ανάρτηση 

«Χαρμόσυνα νέα για την υγεία του μικρού μας Χρήστου- Εφραίμ!
Με μαγάλη χαρά και συγκίνηση σας ανακοινώνουμε ότι ο μικρός μας Χρήστος Εφραίμ υποβλήθηκε με επιτυχία σε μεταμόσχευση ήπατος, καθώς βρέθηκε το συμβατό μόσχευμα που του πρόσφερε την τόσο πολύτιμη ευκαιρία ζωής!

Ο μικρός μας μαχητής βρίσκεται εδώ και 6 μήνες στο Παλέρμο και αγωνίζεται καθημερινά ενάντια σε μία σπάνια μορφή καρκίνου στο συκώτι- ηπατοβλάστωμα- όπου διαγνώσθηκε από νεογνική ηλικία. Η μόνη λύση για να θεραπευτεί ο μικρούλης μας και να βγει από αυτήν περιπέτεια ήταν η μεταμόσχευση ήπατος. Μετά από μεγάλη αναμονή και πολλούς κύκλους ογκολογικών θεραπειών στην οποία υποβλήθηκε ο μικρός μας, βρέθηκε συμβατό μόσχευμα και μπήκε εσπευσμένα για την επέμβαση. Η μεταμόσχευση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και ο οργανισμός του παιδιού δέχτηκε το μόσχευμα, χωρίς να παρουσιάσει σοβαρές επιπλοκές.

Ο μικρούλης μας συνεχίζει να βρίσκεται στο Παλέρμο και παρακολουθείται στενά από το αρμόδιο ιατρικό προσωπικό. Το παρόν διάστημα λαμβάνει την απαραίτητη ανοσοκατασταλτική φαρμακευτική αγωγή και ακολουθεί προληπτικά έναν τελευταίο κύκλο χημειοθεραπειών.

Ο μικρός αγωνιστής δεν έχασε λεπτό τη δύναμή του του και μας στέλνει φιλάκια και πολλά χαμόγελα υπενθυμίζοντάς μας την αξία του να σεβόμαστε την κάθε στιγμή που ζούμε και να μη χάνουμε ποτέ την πίστη και την ελπίδα μας. Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό του μικρού μας Χρήστου Εφραίμ και ανυπομονούμε να επιστρέψει νικητής στην Ελλάδα!».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v