«Γέννησα μέσα σε 4 λεπτά και δεν πόνεσα καθόλου»

«Γέννησα μέσα σε 4 λεπτά και δεν πόνεσα καθόλου»

Οι περισσότερες γυναίκες εύχονται να έχουν έναν γρήγορο και εύκολο τοκετό, και για την Αυστραλή Kim αυτή η ευχή έγινε πραγματικότητα, όταν γέννησε σε τέσσερα μόλις λεπτά το μωράκι της.

Η Kim μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok της, στο οποίο περιγράφει λεπτομερώς τι ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια του εξαιρετικά γρήγορου τοκετού της και πώς ανακοίνωσε τα νέα στον σύζυγό της, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στη δουλειά.

«Πήγα στο νοσοκομείο για να κάνω έναν απλό έλεγχο για να δω αν όλα είναι καλά. Ο γιατρός έλεγξε την αρτηριακή μου πίεση και τους καρδιακούς παλμούς του μωρού», είπε ενώ πρόσθεσε ότι ο γυναικολόγος μόλις συνειδητοποίησε ότι είχε διαστολή, φώναξε αμέσως τη μαία.

«Με ρώτησε αν αισθάνομαι πόνο και της απάντησα πως όχι», μοιράστηκε η Kim με τους followers της. «Έστειλα μήνυμα στον σύζυγό μου λέγοντάς του ότι μου είπαν ότι θα γεννήσω σήμερα! Πίστευα ότι είχα ώρες μπροστά μου...»

Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και μάλιστα δήλωσε ότι δεν πόνεσε καθόλου!

Η Kim ήξερε ότι ο σύζυγός της δεν θα μπορούσε να απαντήσει στο τηλέφωνο εξαιτίας της δουλειάς του και γι΄αυτό αποφάσισε να τον ενημερώσει μέσω μηνύματος. Σε ένα βίντεο που ακολούθησε έδειξε ένα στιγμιότυπο από το μήνυμα που του έστειλε, το οποίο ήταν απλώς μια φωτογραφία του μωρού τους που έγραφε «Χαλαρώνουμε».

Ευτυχώς, ο άντρας της είδε αμέσως το μήνυμα και αφού της τηλεφώνησε για να δει πώς είναι εκείνη και το μωρό τους, πήγε γρήγορα να τους συναντήσει. «Ήταν πολύ στεναχωρημένος που δεν μπορούσε να βρίσκεται μαζί μου από την αρχή», δήλωσε η Kim στα σχόλια.

@kims_worldxo The quickest story for the quickest birth😂 #givingbirthdurringapandemic #quickbirth ♬ original sound - Kim✨


Το βίντεο της ιστορίας που έχει προβληθεί εκατοντάδες χιλιάδες φορές έχει σοκάρει τους χρήστες που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η γυναίκα δεν κατάλαβε ότι γεννούσε και ότι τελικά γέννησε το μωρό της χωρίς να πονέσει. Μάλιστα, αρκετές μαμάδες έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο τυχερή είναι.

Πηγή: honey.nine.com.au

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v