Μαμά βιντεοσκόπησε τον τοκετό της και τον ανέβασε στο... YouTube!

Μαμά βιντεοσκόπησε τον τοκετό της και τον ανέβασε στο... YouTube!

Η γέννηση του μωρού μας είναι μια πολύ ιδιαίτερη και προσωπική στιγμή. Εκείνη την ώρα θέλουμε απλώς τον άνθρωπό μας να μας κρατάει το χέρι και να μας ενθαρρύνει μέχρι όλα να τελειώσουν και να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το μωρό μας. Απ' ότι φαίνεται όμως αυτό δεν ισχύει για όλες τις μέλλουσες μαμάδες! Η Imogen Horton, εκτός από τη συντροφιά του συζύγου της, ήθελε και την υποστήριξη από...το κοινό της στο  YouTube. Γι' αυτό και γέννησε ζωντανά μπροστά σε 425 χιλιάδες θεατές!

Μιλώντας για την απόφασή της να βιντεοσκοπήσει τη γέννηση της κόρης της, Renaelia, η Horton εξήγησε ότι δεν της φάνηκε δύσκολο καθώς της αρέσει να βρίσκεται μπροστά στην κάμερα. Είπε ακόμα ότι με τον άντρα της συμφώνησε να δείξουν συγκεκριμένα πλάνα. «Αν ν μου πει η κόρη μου όταν μεγαλώσει ότι δεν της αρέσει το βίντεο, τότε θα το κατεβάσω», δήλωσε σε συνέντευξή της.

Στην αρχή του βίντεο, η Horton που ήταν 41 εβδομάδων είπε: «Αυτό το βίντεο είναι αμοντάριστο, πολύ ωμό και παρουσιάζει όλες τις πτυχές του πρώτου τοκετού και της γέννας του πολύτιμου κοριτσιού μας». Στη συνέχεια, εξηγεί το πώς νιώθει και μιλάει για τις συσπάσεις. Μετά από 22 λεπτά που διήρκησε ο τοκετός, οι γονείς καλωσορίζουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί - την κόρη τους Renaelia.



Οι θεατές εκτός από την γέννα, βλέπουν επίσης και τη μαία να δείχνει στην Imogen πώς να θηλάζει. Απ' ότι δήλωσε, όμως, αργότερα η μαμά το περιεχόμενό της δίχασε τους θεατές και είπε ότι έλαβε πολλά άσχημα και προσβλητικά σχόλια. Εκείνη πάντως δεν μετανιώνει για την απόφασή της και νιώθει πιο δυνατή από ποτέ!

Πηγή: thescottishsun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v