Μαμά 2 παιδιών δεν ήξερε ότι είναι έγκυος στο 3ο – γέννησε ξαφνικά στο σπίτι!

Μαμά 2 παιδιών δεν ήξερε ότι είναι έγκυος στο 3ο – γέννησε ξαφνικά στο σπίτι!

Η Nicola Thomas, μητέρα 2 παιδιών, δεν είχε ιδέα ότι ήταν ξανά έγκυος καθώς δεν παρουσίασε κανένα από τα γνώριμα συμπτώματα που είχε στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της. Ωστόσο, ένα βράδυ ξύπνησε από έντονους πόνους στην κοιλιά και ανακάλυψε ότι… γεννάει!

Οι ενοχλήσεις έκαναν την εμφάνισή τους και νωρίτερα μέσα στην ημέρα, αλλά η 36χρονη Nicola νόμιζε πως πως πρόκειται για πόνους περιόδου και συνέχισε κανονικά τις δουλειές της χωρίς να δώσει σημασία. Αργά το βράδυ, όμως, αφού έβαλε τα παιδιά για ύπνο και κοιμήθηκε και η ίδια, ξύπνησε από τον πόνο και την αίσθηση πως θέλει να πάει στην τουαλέτα. 

Σύντομα όμως κατάλαβε πως πρόκειται να γεννήσει και φώναξε την 14χρονη κόρη της, Ellis, να την βοηθήσει. 

Πολύ γρήγορα, ένιωσε στα χέρια της το κεφάλι του μωρού και λίγα λεπτά αργότερα, η Ellis το κρατούσε στην αγκαλιά της. «Αφού βεβαιώθηκα πως ο ομφάλιος λώρος δεν είναι τυλιγμένος γύρω από τον λαιμό του μωρού, το σκεπάσαμε με μία πετσέτα και η κόρη μου τηλεφώνησε στο 166», είπε συγκινημένη η Nicola. 

Το μωράκι, που γεννήθηκε λίγο παραπάνω από 3 κιλά, μεταφέρθηκε σύντομα στο νοσοκομείο μαζί με την μαμά του. Ευτυχώς και οι δύο χαίρουν άκρας υγείας! Όσο για την Ellis, που ξεγέννησε με επιτυχία την μικρή της αδερφή, άργησε να ξεπεράσει το σοκ της εμπειρίας που βίωσε. Ωστόσο, αστειεύεται ακόμα για εκείνο το βράδυ λέγοντας πως θα έπρεπε να γίνει μαία!

Πηγή: thesun.co.uk
v