Μαμά με 8 γιους περιμένει τον 9ο: «δεν θα σταματήσουμε μέχρι να κάνουμε κόρη»

Μαμά με 8 γιους περιμένει τον 9ο: «δεν θα σταματήσουμε μέχρι να κάνουμε κόρη»

Η 29χρονη Yalancia Rosario, είναι μαμά 8 αγοριών και είναι έγκυος στο ένατο παιδί της! Τα αγόρια που έχουν ηλικία από 5 μηνών έως 12 ετών, περιμένουν με αγωνία το νέο μέλος της οικογένειας και, όπως λέει η μαμά τους, είναι ενθουσιασμένα που θα καλωσορίσουν ακόμα ένα αγοράκι.

Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο και για τους γονείς, και κυρίως τον μπαμπά, ο οποίος θέλει… απεγνωσμένα ένα κορίτσι. Η Yalancia, που βρίσκεται ήδη στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, ανέφερε πως ήθελαν πάντα μεγάλη οικογένεια και συγκεκριμένα 10 με 12 παιδιά και γι’ αυτό δεν θα σταματήσουν τις προσπάθειες μέχρι να φέρουν στον κόσμο την πολυπόθητη κόρη.

«Δεν χρησιμοποιώ πλέον αντισυλληπτικά», ανέφερε η μητέρα των 8 αγοριών. «Δουλεύουμε και οι δύο και μπορούμε να συντηρήσουμε την οικογένειά μας οπότε μάλλον θα ξαναμείνω έγκυος. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να κάνουμε πάλι αγόρι;». 

Η Yalancia, στις σελίδες της στο TikTok και το Instagram, προβάλλει αρκετά συχνά την οικογένειά της και τα σχόλια που δέχεται δεν είναι πάντα θετικά. Κάποιοι από τους 250.000 ακολούθους της την κατηγορούν ότι δεν είναι «φυσιολογική» που θέλει τόσα παιδιά, ενώ κάποιοι άλλοι σχολιάζουν την οικονομική κατάσταση του ζευγαριού. 

Η ίδια όμως, δεν φαίνεται να πτοείται. «Ποτέ δεν έχω κριθεί περισσότερο στη ζωή μου απ’ ότι τώρα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά τα θετικά σχόλια είναι περισσότερα από τα αρνητικά» λέει χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως ήταν προορισμένη να γίνει μητέρα.

«Αισθάνομαι ότι έχω μια ψυχή που θέλει να φροντίζει τους άλλους και είμαι υπομονετική», είπε, εξηγώντας πως αν και κουράζεται αρκετά στην καθημερινότητά της ως εργαζόμενη μαμά, δεν θα άλλαζε την μεγάλη της οικογένεια με τίποτα.

Πηγή: thesun.co.uk

v