Προωράκι πάει πρώτη φορά σπίτι του μετά από 19 ολόκληρους μήνες στο νοσοκομείο!

Προωράκι πάει πρώτη φορά σπίτι του μετά από 19 ολόκληρους μήνες στο νοσοκομείο!

Μετά από 19 ολόκληρους μήνες, ένα προωράκι βγαίνει από το νοσοκομείο και πάει επιτέλους σπίτι του! Η μικρή Bradi Foster γεννήθηκε στις 25 εβδομάδες και παρουσίασε διάφορα προβλήματα υγείας. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς ενώ για αρκετό καιρό ανέπνεε με μηχανική βοήθεια.

Ωστόσο, η δύναμη της μικρής και η στήριξη των γιατρών φαίνεται πως έκαναν θαύματα! Η Bradi εδώ και λίγο καιρό τρέφεται και αναπνέει χωρίς εξωτερική βοήθεια ενώ η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται συνεχώς.

Οι γιατροί είναι έτοιμοι να της δώσουν εξιτήριο για να πάει πρώτη φορά στο σπίτι της και να ξαναδεί τις τρεις μεγαλύτερες αδερφές της, 6, 4 και 3 ετών αντίστοιχα. 

«Είναι ενθουσιασμένη που επιτέλους βγαίνει από το νοσοκομείο», ανέφερε η μητέρα της. «Έχει να δει τις αδερφές της από τον Ιούλιο και δεν έχει γνωρίσει ακόμα τον σκύλο μας. Είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστεί… Η Bradi είναι ένα χαρούμενο παιδί που αγαπά τους πάντες!».

Η μεγάλη αδερφή της Bradi, μάλιστα, παρακολουθώντας από απόσταση την περιπέτεια της αδερφούλας της, αποφάσισε πως όταν θα μεγαλώσει θα γίνει παιδίατρος για να σώζει παιδιά, όπως ακριβώς έσωσαν οι γιατροί την Bradi. 

Πηγή: fox19.com

v