«Ήμουν χωρισμένη με 4 παιδιά και νόμιζα πως δε θα με θέλει κανείς - έκανα λάθος!»

«Ήμουν χωρισμένη με 4 παιδιά και νόμιζα πως δε θα με θέλει κανείς - έκανα λάθος!»

Μια μαμά τεσσάρων παιδιών που χώρισε σε ηλικία 34 ετών, φοβόταν ότι δεν θα είχε ποτέ μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη. Ωστόσο, διαψεύστηκε και μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Tik Tok  το πώς βρήκε τον άνθρωπο της ζωής της λίγο καιρό μετά το διαζύγιο.

Δημοσιεύοντας ένα βίντεο η Jessica Enslow, έδειξε τον εαυτό της με τα παιδιά της από τον πρώτο γάμο, γράφοντας: «Διαζευγμένη στα 34 με 4 παιδιά να αναρωτιέται αν κάποιος θα με ήθελε ποτέ». Στη συνέχεια, η κάμερα έδειξε την Jessica με τον νέο της σύζυγο και τα τρία μικρότερα παιδιά της, ενώ πρόσθεσε: «λίγο καιρό μετά το διαζύγιο, παντρεύτηκα και απέκτησα άλλα τρία παιδιά μέσα σε τέσσερα χρόνια περίπου».

@jessicaenslow What do you think the age gap is between my oldest and youngest? 😁 #momof7 #divorced #bigfamilycheck #remarried #secondmarriagesuccess #husbandandwife #7kidslater #largefamily #happilymarriedlife ♬ som original - gabriel 😁

Σε ένα παλιότερο βίντεό της είχε δείξει φωτογραφίες της ίδιας από το πώς έμοιαζε στην πρώτη της σχέση και πώς στη δεύτερη. Όπως εξήγησε στον πρώτο γάμο δεν ήταν ευτυχισμένη και αυτό φαινόταν στα θλιμμένα της μάτια και στο χαμόγελό της που δεν ήταν αληθινό. Όταν γνώρισε τον δεύτερο σύζυγό της, με τον οποίο μετράνε ήδη 13 χρόνια μαζί, άλλαξε τελείως. Γνώρισε την αληθινή ευτυχία και το τι σημαίνει να σε νοιάζεται και να σε εκτιμάει κάποιος.

@jessicaenslow Reply to @scullymac What relationship advice do you have? ❤️ #relationshiptips #relationshipadvice #happilymarried #divorced #remarried #healthymarriagetips #healthyrelationships #beforeandafter #emotionaldamage #healingprocess #healingyourself ♬ original sound - Jessica Enslow

Η ευτυχία της στο κομμάτι των σχέσεων μπορεί να άργησε λίγο αλλά ήρθε! Οι χρήστες σχολίασαν θετικά την ιστορία της με κάποια να σχολιάζει: «Μου δίνεις ελπίδες. Είμαι σχεδόν 30 ετών με 4 παιδιά και διαζευγμένη. Φοβάμαι πολύ ότι θα μείνω μόνη για πάντα».

Πηγή: thesun.co.uk

v