Ζευγάρι γυρνάει τον κόσμο με την 7 μηνών κορούλα του: «είναι απίστευτη εμπειρία!»

Ζευγάρι γυρνάει τον κόσμο με την 7 μηνών κορούλα του: «είναι απίστευτη εμπειρία!»

Μια μητέρα από το Λονδίνο εκμεταλλεύτηκε την άδεια μητρότητας για να γυρίσει τον κόσμο με τον σύντροφό της και την 7 μηνών κορούλα τους.

«Ο σύντροφός μου και εγώ λατρεύουμε τα ταξίδια. Είτε πρόκειται για ποδηλασία στην Ινδονησία είτε για αναρρίχηση στη Μαγιόρκα, μας αρέσει να ταξιδεύουμε και να βιώνουμε διαφορετικές εμπειρίες. Θεωρήσαμε, λοιπόν, ότι η άδεια μητρότητας ήταν η τέλεια ευκαιρία για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και να δεθούμε με το μωρό μας», δήλωσε η 30χρονη μητέρα σε συνέντευξή της.

Το ζευγάρι είχε αρχικά προγραμματίσει να φύγει όταν η Poppy ήταν έξι εβδομάδων. Ωστόσο, το ταξίδι της οικογένειας αναβλήθηκε όταν ο πατέρας  διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι. Ευτυχώς ο όγκος ήταν καλοήθης και αφαιρέθηκε επιτυχώς μετά από μια 11ωρη επέμβαση. Η ανάρρωσή του διήρκησε 6 μήνες περίπου και όταν οι γιατροί του έδωσαν την άδεια να ταξιδέψει, δεν έχασαν την ευκαιρία να φύγουν.

«Μέχρι στιγμής έχουμε ταξιδέψει στη Βραζιλία, την Αργεντινή, το Περού, τον Ισημερινό και την Κόστα Ρίκα», είπε ενθουσιασμένη η μαμά.

Μιλώντας για το πώς είναι να ταξιδεύεις με ένα μωρό δήλωσε «Η στέρηση ύπνου είναι η μεγάλη μας πρόκληση, καθώς όπως όλα τα μωρά, η Poppy ξυπνάει συχνά το βράδυ. Αλλά προτιμάμε να είμαστε κουρασμένοι και να εξερευνούμε όμορφα μέρη παρά να είμαστε κλεισμένοι στο διαμέρισμά μας στο Λονδίνο».

Ακόμη, δήλωσε ότι είναι υπέροχο να εκθέτουν την κόρη τους στην ομορφιά και την ποικιλομορφία του κόσμου από τόσο μικρή ηλικία. «Την περασμένη εβδομάδα ήμασταν στο τροπικό δάσος Μίντο στο Εκουαδόρ, όπου δοκίμαζε όλα τα τροπικά φρούτα και κυνηγούσε κολιμπρί. Αλλά στην πραγματικότητα αυτό που μας άρεσε περισσότερο ήταν ότι χάρη στην Poppy συνδεθήκαμε με πολλές οικογένειες».

Πηγή: mylondon.news

v