Πώς μπορώ να καθυστερήσω την περίοδό μου;

Πώς μπορώ να καθυστερήσω την περίοδό μου;

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Έχω σταθερό κύκλο 30 ημερών. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι χάπι μπορώ να πάρω για να καθυστερήσω την περίοδό μου για μια εβδομάδα;
Απάντηση:

Θα μπορούσατε να καθυστερήσετε την περίοδο εφόσον κάνετε χρήση αντισυλληπτικών χαπιών χωρίς διακοπή. Το γεγονός αυτό δεν καθιστά απόλυτα σίγουρο ότι η έμμηνος ρήση δεν θα έρθει.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v