Έχω καθυστέρηση αλλά το τεστ είναι αρνητικό. Τι μπορεί να φταίει;

Έχω καθυστέρηση αλλά το τεστ είναι αρνητικό. Τι μπορεί να φταίει;

Ερώτηση:
Καλησπέρα είμαι 26 χρονών κι έχω μια εβδομάδα καθυστέρηση. Ο κύκλος μου είναι σταθερός (το πολύ να μου αργήσει μια με δύο μέρες ή να μου έρθει νωρίτερα μια με δύο ημέρες) και έχω κάνει 3 παιδιά φυσιολογικά. Έκανα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικό τι μπορεί να συμβαίνει; 
Απάντηση:

Για να είστε σίγουρη αν είστε έγκυος ή όχι, πρέπει να κάνετε τεστ κυήσεως το αίμα. Επίσης χρειάζεται ένα υπερηχογράφημα για να ελέγξετε για τυχόν κύστη ωοθηκών.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v