Δεν ήθελε παιδιά, αλλά κατέληξε με... 9: «είναι η απόλυτη ευτυχία!»

Δεν ήθελε παιδιά, αλλά κατέληξε με... 9: «είναι η απόλυτη ευτυχία!»

Η Jenn Hoskins είναι περήφανη μητέρα 9 παιδιών ωστόσο, σε πρόσφατο βιντεάκι της στο Tik Tok αποκάλυψε πώς όταν ήταν νεότερη δεν ήθελε καθόλου να αποκτήσει παιδιά. 

Αφορμή ήταν η ερώτηση ενός χρήστη του Tik Tok που, απευθυνόμενος στους γονείς της πλατφόρμας, ρωτούσε πόσα παιδιά ήθελαν και πόσα τελικά απέκτησαν. Η Jenn άφησε άφωνους τους ακολούθους της όταν παραδέχτηκε πώς δεν σκόπευε να γίνει μητέρα.

«Δεν ήθελα να κάνω ούτε ένα παιδί, αλλά τελικά κατέληξα να έχω 9! Δεν ξέρω τι μου άλλαξε τη γνώμη», είπε ενώ αποκάλυψε ότι ένας από τους κύριους λόγους που δεν ήθελε να κάνει παιδιά ήταν επειδή φοβόταν ότι δεν θα ήταν καλή μαμά

Στα 21 της χρόνια, όμως, απέκτησε τον πρώτο της γιο, για τον οποίο μιλάει πολύ τρυφερά. «Απέκτησα το πρώτο μου παιδί στα 21 και ειλικρινά, δεν είχα ιδέα πώς είναι να είσαι μαμά. Σήμερα, ο γιος μου είναι 21 ετών και πολλές φορές του λέω ότι ακόμα δεν ξέρω τι είναι σωστό να κάνω ως μαμά και τι λάθος. Αυτό που με παρηγορεί ωστόσο, είναι ότι το αγοράκι μου εξελίχθηκε σε έναν σπουδαίο άνθρωπο. Είναι απλά υπέροχος!».

Πρόσθεσε ακόμη ότι ο μεγαλύτερος γιος της είναι ήρωας και αξίζει ένα τεράστιο χειροκρότημα επειδή «άντεξε την απειρία της, όταν πραγματικά δεν ήξερε τι να κάνει».

Στο πώς κατέληξε να αποκτήσει 9 παιδάκια είπε ότι απλώς συνέβαινε, τονίζοντας ότι τής βγήκε σε καλό καθώς «είναι η απόλυτη ευτυχία!».

Πηγή: thesun.co.uk

v