18 μηνών κοριτσάκι σφήνωσε το κεφαλάκι του σε... κατσαρόλα!

18 μηνών κοριτσάκι σφήνωσε το κεφαλάκι του σε... κατσαρόλα!

Ένα μικρό κοριτσάκι μόλις 18 μηνών από την πόλη Τσενάι της Ινδίας, φαίνεται να έπαιζε με τα μαγειρικά σκεύη της μητέρας της, όταν αποφάσισε να βάλει την κατσαρόλα στο κεφάλι της με αποτέλεσμα να σφηνώσει και να μην μπορεί να τη βγάλει.

Γείτονες και φίλοι έσπευσαν να βοηθήσουν το παιδάκι, αλλά στάθηκε αδύνατο να την ξεκολλήσουν από την κατσαρόλα. Τη διάσωσή της, λοιπόν, ανέλαβε η πυροσβεστική υπηρεσία.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αξιωματικού της πυροσβεστικής υπηρεσίας, όταν έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, το παιδάκι βρισκόταν σε κατάσταση υστερίας και έκλαιγε συνεχώς. 

«Το παιδί έκλαιγε ασταμάτητα, γι' αυτό και αφιερώσαμε χρόνο για να την ηρεμήσουμε και να παίξουμε μαζί της», είπε και πρόσθεσε ότι η αφαίρεση της κατσαρόλας απ' το κεφάλι του αποδείχθηκε πραγματικός άθλος.

«Προσπαθήσαμε να το κόψουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Λαδώσαμε, λοιπόν, το σκεύος με μπόλικο λάδι καρύδας και βγάλαμε το κεφάλι της μικρής σιγά-σιγά. Επειδή είχε πολλά μαλλιά ωστόσο, ήταν ακόμα πιο δύσκολο».

Η όλη διαδικασία κράτησε 20 λεπτά και στο τέλος οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το κορίτσι, το οποίο ξεπέρασε γρήγορα το φόβο του και χάρισε στους σωτήρες της πολλά χαμόγελα.

Πηγή: newindianexpress.com

v