45χρονη απέκτησε 4 μωρά μέσα σε... 13 μήνες: «ζω ένα υπέροχο χάος!»

45χρονη απέκτησε 4 μωρά μέσα σε... 13 μήνες: «ζω ένα υπέροχο χάος!»

Μια 45χρονη μαμά που απέκτησε τέσσερα μωρά σε μόλις 13 μήνες, δηλώνει ότι αγαπά κάθε κομμάτι της… χαοτικής ζωής της και δεν θα άλλαζε τίποτα!

Η Tracy, γέννησε το πρώτο της παιδί στα 30. Όταν ο γιος της έφτασε τα 10, όμως, άρχισε να ζητάει επίμονα αδερφάκια και ονειρευόταν μια μεγάλη κι ευτυχισμένη οικογένεια! Έτσι, οι γονείς του αποφάσισαν να κάνουν το όνειρό του πραγματικότητα και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες, κι αφού η Tracy κόντευε τα 45, πήραν την απόφαση να κάνουν ακόμα ένα παιδάκι μέσω παρένθετης μητρότητας. Ωστόσο, η ζωή τους επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη που δεν είχαν φανταστεί. «Την ημέρα που υπέγραψα τα απαραίτητα έγγραφα για να προχωρήσω με την παρένθετη μητρότητα, έμαθα πως είμαι έγκυος!», λέει η ευτυχισμένη μαμά σε βίντεο που ανέβασε στη δημοφιλή πλατφόρμα TikTok. 

Εννιά μήνες αργότερα η Tracy  έφερε στον κόσμο την κόρη της, Harlow, και τέσσερις μήνες μετά η η παρένθετη μητέρα γέννησε τα δίδυμα Piper και Presley. «Ενώ είχα τρία νεογέννητα στο σπίτι, ανακάλυψα ότι είμαι ξανά έγκυος», συνεχίζει η Tracy, η οποία γέννησε το πέμπτο μωράκι της κάποιους μήνες αργότερα. 

«Ζήσαμε μια υπέροχη περιπέτεια και σήμερα έχουμε μια μεγάλη, φασαριόζικη οικογένεια με 5 παιδιά. Ένα έφηβο αγόρι και 4 παιδιά προσχολικής ηλικίας», καταλήγει με τους ακολούθους της να δηλώνουν ενθουσιασμένοι για την 7μελή, ευτυχισμένη οικογένεια. 

Πηγή: .thesun.co.uk

v