«Η μαμά μου με μεγάλωσε ολομόναχη και θέλω εκείνη να με συνοδεύσει στην εκκλησία»

«Η μαμά μου με μεγάλωσε ολομόναχη και θέλω εκείνη να με συνοδεύσει στην εκκλησία»

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία για έναν γονέα από το να βλέπει το παιδί του να μεγαλώνει, να πραγματοποιεί τα ονειρά του και να παντρεύεται. Είναι μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές και για αυτή τη μαμά το συναίσθημα θα είναι ακόμα πιο έντονο καθώς η κόρη της τής ζήτησε να είναι εκείνη που θα την συνοδεύσει στην εκκλησία.

Το Good News Correspondent μοιράστηκε πρόσφατα στη σελίδα του στο Instagram το συγκινητικό βίντεο που δείχνει την κοπέλα να ζητάει από τη μητέρα της να τη συνοδεύσει στην εκκλησία, ένα έθιμο το οποίο καλείται να κάνει ο πατέρας.

Η μέλλουσα νύφη εξηγεί ότι η μητέρα της την μεγάλωσε ολομόναχη χωρίς καμιά βοήθεια και δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανέναν άλλο στο πλευρό της την πιο σημαντική μέρα της ζωής της.

Η λεζάντα στο βίντεο, το οποίο έγινε viral, γράφει: «Η μαμά μου με μεγάλωσε μόνη της. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ να μοιράζομαι αυτή τη στιγμή με κανέναν άλλο δίπλα μου». Η συγκίνηση της μητέρας είναι διάχυτη καθώς έβαλε τα κλάματα από την χαρά της.

H τρυφερή στιγμή μεταξύ μάνας και κόρης δεν άφησε ασυγκίνητους όμως και τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν θετικά την γλυκιά χειρονομία της μέλλουσας νύφης αλλά και να την συγχαρούν.

Πηγή: hindustantimes.com

v