O. Κεφαλογιάννη: «η εξωσωματική είναι Γολγοθάς αλλά όταν μείνεις έγκυος τα ξεχνάς όλα»

O. Κεφαλογιάννη: «η εξωσωματική είναι Γολγοθάς αλλά όταν μείνεις έγκυος τα ξεχνάς όλα»

Ο βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη, παραχώρησε μια συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και τη "Super Κατερίνα” και μίλησε για τη μητρότητα, τα διδυμάκια της που ήρθαν στη ζωή της πριν λίγο καιρό αλλά και για το δύσκολο ταξίδι τις εξωσωματικές γονιμοποίησης.

«Οποιαδήποτε γυναίκα έχει χαρεί και έχει γίνει μητέρα έχει νιώσει αυτή τη συγκλονιστική αλλαγή στη ζωή. Επειδή έγινα μητέρα σε μια μεγάλη ηλικία και μάλιστα σε μία φάση που αυτό ήταν κάτι που το είχα ξεγράψει, αισθάνθηκα ότι ο Θεός μου έδωσε μια πολύ μεγάλη δεύτερη ευκαιρία και ευγνωμονώ και αυτό το μεταφυσικό αλλά και τους ανθρώπους εκείνους που ήταν κοντά μου και με βοήθησαν αυτό το μεγάλο όνειρο να γίνει πραγματικότητα» είπε αρχικά η βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας και πρόσθεσε: 

«Νομίζω πως είναι αυτονόητο ότι όταν προσπαθείς και δεν συμβαίνει αυτό που το επιθυμείς τόσο πολύ, από ένα σημείο και μετά η απογοήτευση είναι τόσο μεγάλη που έχεις μια αίσθηση απώλειας και πολλές φορές απογοητεύεσαι τόσο πολύ που δεν θες να συνεχίσεις άλλο. Και όμως βλέπεις τελικά ότι στη ζωή δεν πρέπει να το βάζεις ποτέ κάτω».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως χρειάστηκε να προχωρήσει σε εξωσωματική με τον σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα.

«Έχω κάνει εξωσωματική, δεν είναι ταμπού και πρέπει να το λέμε. Είναι ένα ζήτημα που και πρακτικά έχει μεγάλο οικονομικό κόστος. Κάνω μια μεγάλη προσπάθεια για να μπορούν οι γυναίκες να έχουν οικονομική υποστήριξη.

Ως γυναίκα πολιτικός θέλω να δώσω με κάθε τρόπο στη γυναίκα τη δυνατότητα να γίνει μητέρα. Θα είμαι εδώ και θα το προσπαθήσω μέχρι να το καταφέρω. Η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης είναι ένας Γολγοθάς, έχει ένα προσωπικό κόστος και είναι ψυχοφθόρο. Το αποτέλεσμα είναι αβέβαιo και η αγωνία και η απογοήτευση είναι μέσα στη διαδικασία. Όταν παίρνεις τα πρώτα θετικά αποτελέσματα είναι τέτοια η χαρά που ξεκινάει η διαδικασία της προσμονής, τα ξεχνάς όλα» υπογράμμισε.

Πηγή: thetoc.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v