Βλαντή: δεν πρέπει να ρωτάς μια γυναίκα, ειδικά άνω των 40, αν θα κάνει παιδί

Βλαντή: δεν πρέπει να ρωτάς μια γυναίκα, ειδικά άνω των 40, αν θα κάνει παιδί

Η γνωστή ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποια είναι η ερώτηση που την ενοχλεί περισσότερο και που δεν πρέπει να κάνουν στις γυναίκες.

«Αρχικά είναι μία πολύ προσωπική ερώτηση, γιατί μία γυναίκα μπορεί να παλεύει να κάνει παιδί και να μην μπορεί. Επίσης, μπορεί μία γυναίκα να έχει χάσει ένα παιδί και να είναι σκληρή αυτή η ερώτηση. Καλό είναι να μην τα ακουμπάμε τέτοια θέματα, αν ο ίδιος ο συνεντευξιαζόμενος δεν μπει στη διαδικασία να το συζητήσει.

Είναι πολύ προσωπική υπόθεση το πότε και το πώς θέλει κάποιος να κάνει οικογένεια. Είναι σκληρό κι ευαίσθητο θέμα να ρωτάς μία γυναίκα, ειδικά άνω των 40 κάτι τέτοιο. Θέλει λεπτότητα και σεβασμό η προσωπική ζωή του άλλου», είπε η ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο μίλησε για το ενδεχόμενο να υιοθετήσουν με τον σύζυγό της ένα παιδί. «Ναι φυσικά και το έχουμε σκεφτεί κι εγώ και ο σύζυγός μου ο Γιάννης. Δεν έχουμε μπει σε κάποια διαδικασία, απλά είναι κάτι που δεν το έχουμε απορρίψει. Θαυμάζω τους ανθρώπους που υιοθετούν ένα παιδάκι».

Πηγή: protothema.gr

v