Έγινε για 7βδομη φορά μαμά στα 51 της: «ήθελα πάρα πολύ άλλο ένα μωρό»

Έγινε για 7βδομη φορά μαμά στα 51 της: «ήθελα πάρα πολύ άλλο ένα μωρό»

Η Kimberly Chasteen είναι μητέρα έξι παιδιών, τα οποία της χάρισαν πέντε εγγονάκια όπου υπεραγαπά. Στα 51 της χρόνια πήρε μια τεράστια απόφαση: να αποκτήσει το έβδομο παιδί της μέσω εξωσωματικής. Παρά τα άσχημα σχόλια και τις επικρίσεις που δέχτηκε (και συνεχίζει να δέχεται) γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Tyrique, πριν από ένα μήνα.

Το πρώτο της παιδί το απέκτησε όταν ήταν μόλις 16 χρονών και στη συνέχεια ακολούθησαν τα άλλα πέντε παιδιά της. Η μεγαλύτερη κόρη της είναι 35 ετών, η Kayla 33 ετών, ο Richard 31 ετών, ο Blake 20 ετών, η Briar 19 ετών, και ο Balin, 17 ετών.

Η Kimberly, η οποία χρησιμοποίησε δωρητή ωαρίων και σπέρματος, έχει υποστεί σοβαρό bullying στα social media με πολλούς να κατακεραυνώνουν την απόφασή της και να της υποδεικνύουν πώς αυτό που κάνει δεν είναι ασφαλές ούτε για την ίδια, ούτε για το μωρό.

«Όταν διάβασα μερικά από αυτά τα φρικτά σχόλια, πόνεσε η καρδιά μου και έκλαψα. Η κόρη μου μού πρότεινε να αφαιρέσει τα βιντεάκια που με έδειχναν έγκυο στο Tik Tok, αλλά της είπα ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και έκφρασης. Αν επιλέγουν την κακία, είναι δικό τους θέμα», δήλωσε.

Για το πώς προέκυψε η επιθυμία της να γίνει για μία ακόμα φορά μητέρα σε τέτοια ηλικία, η Kimberly είπε: «Είχα μια σχέση με έναν νεότερο άντρα και είχαμε αποφασίσει να παντρευτούμε και να κάνουμε ένα παιδί μαζί. Τα πράγματα ήρθαν έτσι όμως που χωρίσαμε. Δεν εγκατέλειψα ποτέ ωστόσο, το όνειρο να γίνω ξανά μαμά. Ήθελα άλλο ένα μωρό.»

Όσον αφορά τη διαδικασία της εξωσωματικής εξομολογήθηκε: «Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο ταξίδι- ξόδεψα περίπου 28.000 ευρώ και πέρασα πολλά. Ήταν δύσκολο να βρω γιατρό να με βοηθήσει λόγω ηλικίας και οι εξετάσεις ήταν πάρα πολλές». Όταν τελικά τα κατάφερε και έμεινε έγκυος, στις 32 εβδομάδες έπαθε αποκόλληση πλακούντα με αποτέλεσμα να γεννηθεί το αγοράκι της. Ο μικρούλης που γεννήθηκε νωρίτερα γίνεται κάθε μέρα όλο και καλύτερα και σύντομα θα πάει σπίτι του.

Όσο για τη σχέση και τη διαφορά ηλικίας που θα έχουν τα παιδιά της μεταξύ τους, η χαρούμενη μαμά είπε: «Τα παιδιά μου είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους και αγαπιούνται πάρα πολύ. Έχουν πολλή αγάπη στις καρδιές τους και είναι πραγματικά υπέροχοι άνθρωποι. Η ζωή με ευλόγησε με τέτοια παιδιά».

Πηγή: mirror.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v