Εδώ και 2 μήνες έχω συμπτώματα εγκυμοσύνης ενώ το τεστ είναι αρνητικό

Εδώ και 2 μήνες έχω συμπτώματα εγκυμοσύνης ενώ το τεστ είναι αρνητικό

Ερώτηση:
Καλησπέρα! Πριν από ένα μήνα (ίσως και λίγο παραπάνω) είχα ελεύθερη σεξουαλική επαφή με τον σύντροφό μου, σε μη γόνιμες μέρες. Από τότε έχω αδιαθετήσει δύο φορές με κύκλο περίπου 5 ημερών. Τη δεύτερη φορά που αδιαθέτησα, με 3 μέρες καθυστέρηση, έκανα 2 τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά. Πριν αδιαθετήσω παρουσίασα πονοκεφάλους μεγάλης έντασης που ακόμα και τώρα δεν υποχωρούν. Επίσης, είχα καούρες και κόπωση. Παρατήρησα και μία περίεργη γεύση στο στόμα που ίσως να είναι η ιδέα μου, ακόμη έχω συχνοουρία ειδικά τις πρωινές ώρες, και εδώ και κάποιες μέρες δυσκολεύομαι στον ύπνο. Να σημειώσω πως κάποιες φορές έχουμε ελεύθερη επαφή χωρίς να εκσπερματώσει μέσα. Υπάρχουν πιθανότητες εγκυμοσύνης; Ίσως να έπαιρνα ένα ακόμα τεστ για να μου φύγει η ιδέα; Ευχαριστώ πολύ!
Απάντηση:

Το σοφότερο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε μία χοριακή γοναδοτροπίνη στο αίμα για να είστε απόλυτα σίγουρη για την εγκυμοσύνη.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v