8χρονες συγκέντρωσαν χρήματα για να βοηθήσουν 2χρονη με καρκίνο

8χρονες συγκέντρωσαν χρήματα για να βοηθήσουν 2χρονη με καρκίνο

Για κανέναν δεν είναι εύκολο να ακούει ότι κάποιο δικό του πρόσωπο έχει καρκίνο. Πόσο μάλλον όταν είσαι 8 χρονών και μαθαίνεις ότι η οικογενειακή σου φίλη που είναι μόλις 2 ετών υποφέρει από μια σπάνια μορφή που μπορεί να της κοστίσει τη ζωή.

Δύο 8χρονες, η Tatum Pillor και η Maisie Gerken, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν την οικογένεια της μικρής Ellie να πληρώσει τα ιατρικά έξοδα που χρειάζονται για την θεραπεία της, έβαλαν το επιχειρηματικό τους μυαλό να δουλέψει και υλοποίησαν σε σύντομο χρονικό διάστημα την υπέροχη ιδέα τους.

Έφτιαξαν ένα «περίπτερο», στο οποίο πουλούσαν λεμονάδες και που το ονόμασαν «Lemonade4Ellie». Ζήτησαν απ' όλη την κοινότητα να βοηθήσει να συγκεντρωθεί ένα αξιοπρεπές ποσό, ώστε να βοηθήσουν τη μικρή τους φίλη.

Τα χρήματα θα καλύψουν τη διαδικασία συλλογής βλαστοκυττάρων που χρειάζεται η 2χρονη, αλλά και τις εβδομαδιαίες χημειοθεραπείες. Η μητέρα της Εllie δήλωσε συγκινημένη από τις προσπάθειες των δυο κοριτσιών και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα τους.

Με την υποστήριξη των οικογενειών τους, των φίλων τους και αγνώστων, το Lemonade4Ellie συγκέντρωσε περίπου 20.000 δολάρια!

Πηγή: azfamily.com

v