3χρονοι φίλοι πάλεψαν ταυτόχρονα με τον καρκίνο και βγήκαν νικητές!

3χρονοι φίλοι πάλεψαν ταυτόχρονα με τον καρκίνο και βγήκαν νικητές!

Ο 3χρονος Mack Porter, ο οποίος διαγνώστηκε με αναπλαστικό μεγαλοκυτταρικό λέμφωμα (ALCL) τον Ιανουάριο του 2020, γνώρισε την επίσης 3χρονη Payson, η οποία πάλευε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία Β-κυττάρων, στο νοσοκομείο.

Τα δύο παιδιά συμπαθήθηκαν αμέσως και, με την ενθάρρυνση και των μαμάδων τους, ξεκίνησαν να κάνουν παρέα. Ωστόσο, η σχέση τους φαίνεται πως είναι πιο δυνατή από μια… απλή γνωριμία, αφού όταν χωρίστηκαν για περίπου έναν χρόνο τα δυο παιδιά αναζητούσαν συνεχώς το ένα το άλλο. 

«Κάθε πρωί, η πρώτη του ερώτηση του Mack  ήταν πότε θα ξαναπαίξει με την Payson», ανέφερε η μητέρα του, η οποία ήταν συνεχώς δίπλα του μέχρι να ολοκληρώσει τη θεραπεία του. Πριν λίγο καιρό, τα δύο παιδιά βγήκαν νικητές από την μάχη που έδιναν με τον καρκίνο και ήρθε η ώρα να ξαναντηθούν!

Μάλιστα, η στιγμή της συνάντησής τους απαθανατίστηκε από τους γονείς των δύο παιδιών και δείχνει τον μικρό Mack να δίνει στην αγαπημένη του φίλη ένα μπουκέτο με λουλούδια που επέλεξε ο ίδιος. Στη συνέχεια, οι δύο φίλοι αγκαλιάστηκαν και άρχισαν να χορεύουν! 

Το βίντεο έγινε πολύ γρήγορα Viral και ο κόσμος αγκάλιασε τη φιλία του Mack και της Payson. Όλοι τους ευχήθηκαν να είναι γεροί και υγιείς και να παραμείνουν φίλοι για… πάντα!

v