3χρονοι φίλοι πάλεψαν ταυτόχρονα με τον καρκίνο και βγήκαν νικητές!

3χρονοι φίλοι πάλεψαν ταυτόχρονα με τον καρκίνο και βγήκαν νικητές!

Ο 3χρονος Mack Porter, ο οποίος διαγνώστηκε με αναπλαστικό μεγαλοκυτταρικό λέμφωμα (ALCL) τον Ιανουάριο του 2020, γνώρισε την επίσης 3χρονη Payson, η οποία πάλευε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία Β-κυττάρων, στο νοσοκομείο.

Τα δύο παιδιά συμπαθήθηκαν αμέσως και, με την ενθάρρυνση και των μαμάδων τους, ξεκίνησαν να κάνουν παρέα. Ωστόσο, η σχέση τους φαίνεται πως είναι πιο δυνατή από μια… απλή γνωριμία, αφού όταν χωρίστηκαν για περίπου έναν χρόνο τα δυο παιδιά αναζητούσαν συνεχώς το ένα το άλλο. 

«Κάθε πρωί, η πρώτη του ερώτηση του Mack  ήταν πότε θα ξαναπαίξει με την Payson», ανέφερε η μητέρα του, η οποία ήταν συνεχώς δίπλα του μέχρι να ολοκληρώσει τη θεραπεία του. Πριν λίγο καιρό, τα δύο παιδιά βγήκαν νικητές από την μάχη που έδιναν με τον καρκίνο και ήρθε η ώρα να ξαναντηθούν!

Μάλιστα, η στιγμή της συνάντησής τους απαθανατίστηκε από τους γονείς των δύο παιδιών και δείχνει τον μικρό Mack να δίνει στην αγαπημένη του φίλη ένα μπουκέτο με λουλούδια που επέλεξε ο ίδιος. Στη συνέχεια, οι δύο φίλοι αγκαλιάστηκαν και άρχισαν να χορεύουν! 

Το βίντεο έγινε πολύ γρήγορα Viral και ο κόσμος αγκάλιασε τη φιλία του Mack και της Payson. Όλοι τους ευχήθηκαν να είναι γεροί και υγιείς και να παραμείνουν φίλοι για… πάντα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v