Γέννησε δίδυμα για 3η συνεχόμενη φορά - συμβαίνει 1 στις 200.000

Γέννησε δίδυμα για 3η συνεχόμενη φορά - συμβαίνει 1 στις 200.000

Η Kimberly, 37 χρονών και μητέρα 10 παιδιών, καλωσόρισε πριν από λίγες μέρες το τρίτο σετ διδύμων και η πολύτεκνη οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Μάλιστα, οι γιατροί της έδιναν μία πιθανότητα στις 200.000 να μείνει έγκυος φυσικά σε δίδυμα για τρίτη συνεχόμενη φορά, κάτι που κάνει την Kimberly πολύ ξεχωριστή.

Τα αδέλφια των νεογέννητων διδύμων, η 17χρονη Brittney, η 13χρονη Sarah, οι 6χρονοι Zachary και Zoey, οι 4χρονοι Olivia και Oliver και ο 3χρονος King περιμένουν πώς και πώς να υποδεχτούν στο σπίτι τα νέα μέλη της οικογένειας, τα οποία θα πάρουν σύντομα εξιτήριο από το νοσοκομείο. 

Η Kimberly, παραδέχτηκε πως η καθημερινότητά τους είναι συχνά… χαώδης, αλλά το σπίτι τους είναι γεμάτο αγάπη. «Έχουμε καλές μέρες, έχουμε κακές μέρες, όπως κάθε άλλη οικογένεια, αλλά δεν μας λείπει ποτέ η αγάπη και το γέλιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η 37χρονη μεγάλωσε και η ίδια με πολλά αδέρφια, αφού η μητέρα της γέννησε 10 παιδιά και υιοθέτησε άλλα 8.  «Το να έχω ένα σπίτι γεμάτο με παιδιά είναι φυσιολογικό για μένα», εξήγησ. «Στο πατρικό μου ήμασταν 18 παιδιά, ενώ πολύ συχνά φιλοξενούσαμε και τους φίλους μας. Μερικές φορές υπήρχαν 30 παιδιά ταυτόχρονα».

Πηγή: today.com
v