«Ειδικός» πληρώνεται έως και €12.000 για να βρει το ιδανικό όνομα σε μωράκια

«Ειδικός» πληρώνεται έως και €12.000 για να βρει το ιδανικό όνομα σε μωράκια

Παρόλο που στην Ελλάδα οι γονείς συνηθίζουν να δίνουν στα παιδιά τους το όνομα του παππού και της γιαγιάς, η συγκεκριμένη παράδοση όσο πάει και… εκλείπει! Στο εξωτερικό, από την άλλη, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Οι νέοι γονείς επιλέγουν τα ονόματα των παιδιών τους χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους, κάτι που συχνά τους αγχώνει ή βάζει την μαμά και τον μπαμπά σε… σκληρές αντιπαραθέσεις! Αυτό ακριβώς θέλησε να εκμεταλλευτεί η Taylor Humphrey από τις ΗΠΑ, αποφασίζοντας να επιλέξει μια πρωτότυπη καριέρα: να βρίσκει το κατάλληλο όνομα σε μωράκια!

Για την Taylor, η επιλογή ονόματος είναι μια απολαυστική διαδικασία που, απ’ ότι φαίνεται, την κάνει καλά. Γι’ αυτό και όταν έκανε το πάθος της επάγγελμα κατάφερε να χτίσει μια επιτυχημένη επιχείρηση, ενώ για τις υπηρεσίες της χρεώνει το λιγότερο €1.900!

«Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκα με εκατοντάδες γονείς για να βρω το κατάλληλο όνομα για το μωρό τους», εξηγεί η Taylor. Για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, μελετά το γενεαλογικό δέντρο του μωρού, ζητάει από τους γονείς να συμπληρώσουν ειδικά ερωτηματολόγιο και, φυσικά, συμβουλεύεται το ένστικτό της. Επίσης, ανάμεσα στις υπηρεσίες της είναι να βοηθά τους γονείς να επιλύουν τις διαφωνίες τους σχετικά με το όνομα του παιδιού τους. 

Παρόλο που κάποιοι είναι δύσπιστοι για τις ικανότητες και το επάγγελμα της Taylor, οι υπηρεσίες της ακριβοπληρώνονται. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο New Yorker, μάλιστα, αποκάλυψε ότι το κόστος των υπηρεσιών της μπορεί να φτάσει μέχρι και €12.000, ανάλογα με το πόση βοήθεια αναζητά ένα ζευγάρι.

«Στην πραγματικότητα δεν επιλέγω εγώ τα ονόματα των μωρών των πελατών μου... Αυτό που προσφέρω είναι καθοδήγηση, διορατικότητα, επίλυση συγκρούσεων, υποστήριξη, έμπνευση και προτάσεις!», εξήγησε η επιτυχημένη επαγγελματίας, αφού είπε πως αδιαφορεί πλήρως για τα κακόβουλα σχόλια και τη δυσπιστία των επικριτών της. 

Πηγή: honey.nine.com.au

v