«Έγινα παρένθετη σε δίδυμα αλλά οι γονείς τους άλλαξαν γνώμη και δεν τα πήραν ποτέ!»

«Έγινα παρένθετη σε δίδυμα αλλά οι γονείς τους άλλαξαν γνώμη και δεν τα πήραν ποτέ!»

Μια απίστευτη ιστορία έχει απασχολήσει τις τελευταίες εβδομάδες την αμερικάνικη επικαιρότητα καθώς η παρένθετη μητέρα δύο διδύμων ισχυρίζεται πως οι βιολογικοί γονείς των μωρών, τα οποία είναι πλέον 18 μηνών, άλλαξαν γνώμη μετά τη γέννησή τους και δεν τα πήραν ποτέ σπίτι...

Όλα ξεκίνησαν το 2020 όταν η μια γυναίκα από τις ΗΠΑ δέχτηκε να γίνει παρένθετη μητέρα για ένα ζευγάρι που πάλευε με την υπογονιμότητα. Οι βιολογικοί γονείς ζούσαν σε άλλη ήπειρο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Amanda να προσφέρει το σώμα της για να φιλοξενήσει το μωρό τους. 

Αφού έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες και υπέγραψαν και τα δύο μέρη το συμβόλαιο παρένθετης μητρότητας, η Amanda έμεινε έγκυος σε διδυμάκια που γεννήθηκαν το Φεβρουάριο του 2021. Λόγω έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού, οι βιολογικοί γονείς, για να δουν τα νεογέννητα μωρά τους, έπρεπε να ταξιδέψουν μέχρι την Αμερική και να μπούνε σε καραντίνα δύο εβδομάδων - κάτι που δεν δέχτηκαν να κάνουν. 

«Όχι μόνο δεν πήραν τα δίδυμα αλλά δεν θεμελιώνουν ποτέ τα γονικά τους δικαιώματα», ανέφερε η παρένθετη μητέρα. Όταν γεννήθηκαν τα δύο αδελφάκια, οι βιολογικοί τους γονείς δεν ήταν εκεί και στα πιστοποιητικά γέννησης των παιδιών γράφτηκαν ως γονείς η Amanda και ο σύζυγός της. 

Ωστόσο, μέσω νέου συμβολαίου που υπέγραψαν και οι δυο μεριές, συμφωνήθηκε πως οι βιολογικοί γονείς θα έχουν συντάξει νέο πιστοποιητικό γέννησης των διδύμων στο οποίο θα αναγράφονται τα δικά τους ονόματα. 

Από τότε έχουν περάσει 18 μήνες και, παρόλο που δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί λόγω πανδημίας, οι βιολογικοί γονείς δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα στις ΗΠΑ. Η Amanda τους έχει στείλει φωτογραφίες των μωρών και έχουν ανταλλάξει αρκετά μηνύματα, αλλά όλα δείχνουν πως δεν έχουν διάθεση να πάρουν τα δίδυμα μωρά τους σπίτι. 

Η μόνη κίνηση που έχουν κάνει είναι να στείλουν χρήματα στην παρένθετη μητέρα για να τα φροντίσει. «Όταν μου έστειλαν χρήματα για να αναθρέψω τα παιδιά τους, τους είπα να μην ξαναστείλουν ούτε ένα ευρώ αν δεν έχουν διάθεση να έρθουν να τα πάρουν», ανέφερε η Amanda. «Από τότε δεν έχουν επικοινωνήσει ξανά και αναγκάστηκα να προσλάβω δικηγόρο. Τα διδυμάκια είναι αξιολάτρευτα και τα έχουμε ήδη αγαπήσει αλλά δεν μπορούμε να τα μεγαλώσουμε με τον άντρα μου».  

Πηγή: thesun.co.uk

v