Στα 23 τής είπαν ότι δεν θα κάνει ποτέ παιδιά - 5 χρόνια μετά γέννησε το μωρό της

Στα 23 τής είπαν ότι δεν θα κάνει ποτέ παιδιά - 5 χρόνια μετά γέννησε το μωρό της

Η ιστορία της 28χρονης Chelsea Bannatyne από τη Γλασκώβη για το πώς έγινε μητέρα, φαντάζει απίστευτη και έχει δώσει πολύ κουράγιο σε γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδιά. 

Στα 23 της χρόνια η Chelsea, ύστερα από μια επίσκεψη στον γυναικολόγο, έμαθε ότι βρισκόταν στα πρώτα στάδια της εμμηνόπαυσης κι ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει μαμά με φυσικό τρόπο.

«Όταν μου είπαν ότι δεν θα έκανα ποτέ παιδιά, έχασα τη γη κάτω απ' τα πόδια μου. Ένιωθα απαίσια και όταν σκεφτόμουν το μέλλον υπέφερα. Πίστευα ότι δεν είχα κάποιο σκοπό στη ζωή και φοβόμουν ότι κανένας άντρας δεν θα ήθελε να είναι μαζί μου. Είχα χάσει κάθε ελπίδα γι' αυτό και όταν είδα εκείνες τις γραμμούλες στο τεστ εγκυμοσύνης έπαθα τεράστιο σοκ. Δεν το πίστευα!

Όταν γνώρισα τον σύντροφό μου τού εξομολογήθηκα από την αρχή ότι δεν μπορούσα να κάνω παιδιά γι' αυτό και δεν χρησιμοποιούσαμε αντισύλληψη. Ήμασταν 5 μήνες μαζί όταν ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος. Δεν είχα κάποιο σύμπτωμα, απλώς δεν ήθελα καθόλου να πιω αλκοόλ. 

Έβαλα τα κλάματα όταν είδα ότι το τεστ ήταν θετικό. Ο σύντροφός μου ήταν και αυτός σοκαρισμένος. Και οι γιατροί όμως έμειναν άναυδοι! Δεν περίμεναν με τίποτα ότι θα έμενα έγκυος και μάλιστα με φυσικό τρόπο.

Η εγκυμοσύνη μου ήταν καλή το ίδιο και ο τοκετός, αν και διήρκησε 18 ώρες! Και έτσι γεννήθηκε το αγοράκι μου ο Layke. Πιστεύω ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Η ζωή μου έχει αλλάξει εντελώς και ο κόσμος μου περιστρέφεται γύρω από αυτόν. Με τον σύντροφό μου τον αποκαλούμε το ''θαυματάκι μας'' Είναι καταπληκτικός και τον λατρεύω».

Πηγή: dailymail.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v