Κοριτσάκι 14 μηνών είναι τόσο μεγαλόσωμο που φοράει ρούχα για… 4χρονα!

Κοριτσάκι 14 μηνών είναι τόσο μεγαλόσωμο που φοράει ρούχα για… 4χρονα!

Μια 27χρονη μαμά αποκάλυψε πως η μόλις 14 μηνών κορούλα της είναι τόσο μεγαλόσωμη που χρειάστηκε να της αγοράσει ρούχα για παιδιά 4-5 ετών! Ωστόσο, η αποκάλυψη αυτή, συνοδευόμενη από φωτογραφίες της μικρής Skylar, προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις!

Η μικρούλα ζυγίζει σχεδόν 2 φορές περισσότερο από άλλα παιδιά της ηλικίας της και φοράει ήδη ρούχα για νήπια αλλά η Anna, η μητέρα της, ισχυρίζεται πως η κόρη της έχει φυσιολογική όρεξη και τρώει υγιεινά.

«Δεν είναι λίγοι εκείνοι που με επικρίνουν για τα κιλά της Skylar, ειδικά στο διαδίκτυο! Μου λένε ότι την ταΐζω με σοκολάτες και άλλα ανθυγιεινά και παχυντικά γεύματα, αλλά δεν ισχύει. Είναι απλά ένα μεγαλόσωμο παιδί που θα πάρει μπόι! Εξάλλου, κι εγώ ήμουν παχύ μωρό», λέει χαρακτηριστικά η Anna. 



Στη συνέχεια, εξήγησε πως η κόρη της τρέφεται κυρίως με μητρικό γάλα και σπάνια τρώει στερεά τρόφιμα - εκτός από το ζαμπόν και το τυρί που της αρέσουν πολύ. Ωστόσο, με αφορμή τις φωτογραφίες της που ανεβάζει συχνά στο λογαριασμό της στο Instagram, δέχεται συχνά κακόβουλα και επικριτικά σχόλια, τα οποία πλέον αγνοεί. 

«Είμαι ενθουσιασμένη με την Skylar ! Την φωτογραφίζω συνέχεια και της ψωνίζω συχνά νέα συνολάκια. Πλέον φοράει ρούχα για παιδιά 4-5 ετών και στα μάτια μου είναι ένα πανέμορφο μικρό μοντέλο», κατέληξε η Anna Που δεν την πτοούν τα αρνητικά σχόλια και είναι περήφανη για το… μεγαλόσωμο αγγελούδι της. 

Πηγή: thesun.co.uk

v