Φρικτό ατύχημα: ακρωτηριάστηκε ο αντίχειρας 5χρονου σε κυλιόμενες σκάλες!

Φρικτό ατύχημα: ακρωτηριάστηκε ο αντίχειρας 5χρονου σε κυλιόμενες σκάλες!

Όταν μια οικογένεια επισκέφτηκε το εμπορικό κέντρο της περιοχής τους, δεν περίμενε ότι θα ήταν η αρχή ενός εφιάλτη για το 5χρονο αγοράκι τους. Καθώς το παιδί κρατιόταν από την κουπαστή της κυλιόμενης σκάλας, ένα μεταλλικό αντικείμενο που προεξείχε, του έκοψε τον αντίχειρα!

«Ξαφνικά άκουσα τον γιο μου να κλαίει. Γύρισα και είδα ότι κρατούσε το χέρι που ήταν γεμάτο αίματα. Το μέταλλο του έκοψε τους τένοντες και πέρασε μέσα από το οστό... Το θέαμα ήταν σοκαριστικό», δήλωσε η μητέρα του 5χρονου.

Ο μικρούλης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον χειρουργούσαν επί ώρες. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να σώσουν τον αντίχειρά του, καθώς η ζημιά ήταν πολύ μεγάλη.

«Η οικογένειά μου ζει έναν εφιάλτη απ' τον οποίο δεν μπορούμε να ξυπνήσουμε», είπε η μητέρα, η οποία προειδοποιεί και άλλους γονείς και καλεί τα εμπορικά κέντρα να επιθεωρήσουν όλες τις σκάλες.

Ο 5χρονος πήρε εξιτήριο και αναρρώνει τώρα στο σπίτι του, αλλά θα χρειαστεί εντατική φυσιοθεραπεία και μάλλον μια νέα χειρουργική επέμβαση.

Πηγή: 7news.com.au

v