2 αδερφάκια και η μαμά τους δέχτηκαν άγρια επίθεση από σκύλο

2 αδερφάκια και η μαμά τους δέχτηκαν άγρια επίθεση από σκύλο

Μια μητέρα με τα δυο της παιδιά, ηλικίας 4 και 2 ετών, έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη, όταν τους επιτέθηκε το άγριο σκυλί του γείτονά τους.

To τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 26ης Απριλίου, όταν ο ηλικιωμένος τους γείτονας, ο οποίος πάσχει από άνοια, βρέθηκε στην ιδιοκτησία τους και χρειαζόταν βοήθεια για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Η μητέρα μαζί με τα δυο παιδιά της βοήθησαν τον παππούλη να πάει σπίτι του, αλλά με το που έφτασαν εκεί τους επιτέθηκε ο σκύλος του. Το πίτμπουλ, το οποίο δεν ήταν δεμένο, όρμησε πρώτα στο 2χρονο αγοράκι και στη συνέχεια στ0 4χρονο κοριτσάκι.

Το σκυλί δάγκωνε τα παιδιά και η μητέρα προσπάθησε να τον απομακρύνει, πέφτοντας πάνω του. Δυστυχώς, ούτε εκείνη γλύτωσε απ' τα δόντια του! Ένας γείτονας που είδε τι συνέβαινε, κάλεσε αμέσως βοήθεια και αργότερα η οικογένεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.



Παρόλο που η Bethany και ο γιος της πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο το ίδιο βράδυ, η 4χρονη Lainey υπέστη σοβαρότερα τραύματα και πέρασε τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο - τις δύο από αυτές στην εντατική! Η μητέρα δήλωσε ότι η κόρη της θα χρειαστεί να κάνει αρκετές επεμβάσεις στο πρόσωπο.

Πηγή: wlbt.com

v