Τι να φορέσεις για να κρύψεις τα παχάκια στα μπράτσα

Τι να φορέσεις για να κρύψεις τα παχάκια στα μπράτσα

Οι περισσότερες γυναίκες τείνουν να συσσωρεύουν λίπος στα χέρια τους όταν παίρνουν βάρος, ειδικά από μια ηλικία και μετά. Eυτυχώς, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορούμε να κρύψουμε αυτή την... ενοχλητική ατέλεια και να κάνουμε τα μπράτσα να φαίνονται πιο αδύνατα απ' ότι είναι στην πραγματικότητα.

Φορέστε μπλούζες με μανίκια από ημιδιαφανή ή δαντελένια υφάσματα

Τα δαντελένια και τα ημιδιάφανα μανίκια έχουν συνήθως φαρδιά εφαρμογή και δεν «κολλάνε» πάνω στα χέρια. Αυτό δημιουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση που κάνει τα μπράτσα να φαίνονται πιο αδύνατα απ' ότι είναι. Επιπλέον, είναι πολύ σικ και θα δώσουν έναν αριστοκρατικό αέρα στην εμφάνισή σας.

Αποφύγετε τις μπλούζες με λεπτά τιραντάκια

Αποφύγετε τις μπλούζες που έχουν λεπτές τιράντες, καθώς τονίζουν το παραπανίσιο λίπος στα μπράτσα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να πείτε «αντίο» στα αμάνικα. Το αντίθετο μάλιστα! Επιλέξτε τοπ με φαρδιές τιράντες και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα!

Πείτε «ναι» στις ασύμμετρες μπλούζες

Οι ασύμμετρες μπλούζες είναι μια εξαιρετική επιλογή καθώς «κόβουν» και κάνουν τα χέρια να φαίνονται πιο λεπτά. Ειδικά, αν το σχέδιο αφήνει τον ένα ώμο ακάλυπτο είναι μια πολύ ιδιαίτερη και ελκυστική πινελιά στο ντύσιμό σας.

Προτιμήστε μπλούζες με μανίκια 3/4

Tα μανίκια 3/4 είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να κρύψετε τα παχάκια στα μπράτσα σας. Εκτός απ' ότι κολακεύουν και δίνουν μια πιο θηλυκή νότα στην εμφάνισή σας, στρέφουν και την προσοχή στους καρπούς.

Φορέστε μπλούζες με ντεκολτέ V

Τραβήξτε την προσοχή στο πρόσωπο και το ντεκολτέ σας με μπλούζες που έχουν λαιμόκοψη V. Έτσι θα στρέψετε την προσοχή μακριά από τα χέρια σας και θα την κατευθύνετε αλλού.

Φορέστε κολιέ

Όπως και τα σκουλαρίκια, κάθε κολιέ που είναι τολμηρό και αξιοπρόσεκτο θα τραβήξει την προσοχή στο πρόσωπό σας! Τα statement κολιέ είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων ετών και οι γυναίκες που έχουν περισσότερο λίπος στα χέρια, θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν στο έπακρο!

Πηγή: brightside.me

v