Τι χάπια μπορώ να πάρω για να μου έρθει η περίοδος;

Τι χάπια μπορώ να πάρω για να μου έρθει η περίοδος;

Ερώτηση:
Καλησπέρα γιατρέ. Έχω 4 μέρες καθυστέρηση κι έχω κάνει δύο τεστ, τα οποία βγήκαν αρνητικά. Θα ήθελα να μου πείτε τι χάπια να πάρω για να μου έρθει η περίοδος γρήγορα. Ευχαριστώ πολύ.
Απάντηση:

Θα πρέπει να δείτε πρώτα το λόγο για τον οποίον έχετε καθυστέρηση. Μπορεί να είναι κύστη ωοθήκης, όποτε χρειάζεται υπέρηχος , μπορεί να είναι ορμονικές διαταραχές οπότε χρειάζονται χάπια προγεστερόνης ή οτιδήποτε άλλες ορμονικές διαταραχές με την αντίστοιχη θεραπεία τους.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v