Στις πόσες μέρες καθυστέρησης πρέπει να κάνω τεστ εγκυμοσύνης;

Στις πόσες μέρες καθυστέρησης πρέπει να κάνω τεστ εγκυμοσύνης;
Ερώτηση:
Έκανα τεστ εγκυμοσύνης την πρώτη μέρα καθυστέρησης και ήταν αρνητικό, το ίδιο αποτέλεσμα πήρα και στην τέταρτη μέρα. Τώρα βρίσκομαι στην δέκατη μέρα καθυστέρησης, να κάνω και άλλο ένα; 
Απάντηση:

Για να είστε απόλυτα σίγουρη πρέπει να κάνετε ένα τεστ κυήσεως στο αίμα. Με τα ούρα θα πρέπει να γίνουν στη σειρά αρκετά τεστ για να είστε 100 % σίγουρη .

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v