Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος ενώ έχω περίοδο;

Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος ενώ έχω περίοδο;
Ερώτηση:
Γεια σας. Είχαμε επαφές με τον σύζυγό μου στις γόνιμες μέρες μου τον Απρίλιο, αλλά αδιαθέτησα στις 30 Απριλίου. Υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος; Να τονίσω ότι έχω πρησμένο στήθος και κοιλιά.
Απάντηση:

Εφόσον είχατε κανονική έμμηνο ρύση νομίζω ότι η πιθανότητα είναι ελάχιστη!  Παρόλα αυτά υπάρχουν περιστατικά όπου γυναίκες είναι έγκυες και η εγκυμοσύνη προχωράει κανονικά ενώ έχουν και κανονική περίοδο. Το γεγονός είναι σπάνιο αλλά συμβαίνει.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v