«Νομίζαμε ότι η κόρη μας έχει απλά πονοκέφαλο, αλλά ήταν κάτι πολύ χειρότερο!»

«Νομίζαμε ότι η κόρη μας έχει απλά πονοκέφαλο, αλλά ήταν κάτι πολύ χειρότερο!»

Όταν η 3χρονη Rylynn παραπονέθηκε στους γονείς της ότι είχε έντονο πονοκέφαλο, δεν περίμεναν ότι θα ήταν η αρχή ενός εφιάλτη για την οικογένειά τους. Ο πόνος οφειλόταν στον όγκο που αναπτυσσόταν στον εγκέφαλό της και το κοριτσάκι πέρασε πραγματικά, από 40 κύματα μέχρι να γίνει καλά.

Ένα πρωινό που η μικρή ούρλιαζε από τον πόνο, οι γονείς της δεν έχασαν ευκαιρία και την πήγαν αμέσως στα επείγοντα. Εκεί, έλαβαν τη διάγνωση που τους άλλαξε τη ζωή! Το κοριτσάκι τους είχε όγκο στον εγκέφαλο και μάλιστα, το μέγεθός του θύμιζε μπαλάκι του τένις.

Ο Dr. John Ruge, ένας από τους χειρουργούς που αφαίρεσαν με επιτυχία τον όγκο της Rylynn, ο οποίος αποδείχθηκε καλοήθης, είπε: «Ήταν εξαιρετικά τυχερή που το βρήκαμε τόσο γρήγορα. Πολλά παιδιά πεθαίνουν πριν από τη διάγνωση», ενώ συμπλήρωσε ότι οι καλοήθεις όγκοι μπορεί να είναι εξίσου θανατηφόροι με τους κακοήθεις.

Η Rylynn αποδείχθηκε αληθινή μαχήτρια και έδειξε τεράστια ψυχραιμία παρά το νεαρό της ηλικίας της. Ήταν πάντα χαμογελαστή και συνεργάσιμη και ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες χάρη στην τεράστια ψυχική δύναμη που διέθετε. Σήμερα, είναι 7 ετών και υγιέστατη!

Μετά την επέμβαση, έκανε μαγνητικές τομογραφίες κάθε τρεις μήνες, στη συνέχεια κάθε έξι μήνες και τώρα κάνει μία κάθε χρόνο μέχρι να γίνει 10 ετών. Οι γονείς μοιράζονται την ιστορία της κόρης τους για να ευαισθητοποιήσουν κι άλλους γονείς και τους προτρέπουν να ακολουθούν το ένστικτό τους.

«Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Αν αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά, μη διστάσετε να το ελέγξετε! Στη ζωή μπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω ανά πάσα ώρα και στιγμή», είπε η μητέρα.

Πηγή: dailyherald.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v