Έφηβος βούτηξε σε ποτάμι και έσωσε 4χρονο παιδάκι από βέβαιο πνιγμό!

Έφηβος βούτηξε σε ποτάμι και έσωσε 4χρονο παιδάκι από βέβαιο πνιγμό!

Όταν μια οικογένεια από την Γιούτα των ΗΠΑ πήγε εκδρομή στην εξοχή, δεν περίμενε ότι θα ζούσαν έναν εφιάλτη με θύμα το 4χρονο παιδί τους. Το νηπιάκι ξέφυγε της προσοχής των γονιών του και έπεσε στο ποτάμι, αλλά για καλή του τύχη ένας γενναίος έφηβος δεν δίστασε να πηδήξει στο νερό και να το σώσει.

Η μητέρα του 4χρονου, Tori Williams, είπε ότι δεν υπάρχουν λόγια για να δείξει πόσο ευγνώμων είναι στον νεαρό που έσωσε το παιδί της.

«Δεν έχω λόγια γι' αυτόν τον νεαρό. Θα του είμαι για πάντα ευγνώμων. Όσο σκέφτομαι τι θα μπορούσε να έχει συμβεί με πιάνει το στομάχι μου», είπε, ενώ εξήγησε ότι το αγοράκι της απομακρύνθηκε από κοντά της, γλίστρησε και έπεσε μέσα στο ορμητικό ποτάμι.

Η Tori ζήτησε στα άλλα παιδιά της να φωνάξουν πατέρα τους και εκείνη άρχισε να κατεβαίνει μια πλαγιά για να φτάσει στο παιδί της. Αλλά πριν προλάβει να φτάσει στον Zac, ένας έφηβος, ο οποίος θέλει να παραμείνει ανώνυμος, πήδηξε στο νερό και έσωσε το 4χρονο. Ευτυχώς, είχε μόνο μερικές γρατζουνιές και δεν έπαθε κάτι σοβαρό!

Πηγή: fox13now.com

v