Δώρισε μητρικό γάλα σε μωράκια που το χρειάζονται στη μνήμη του γιου της

Δώρισε μητρικό γάλα σε μωράκια που το χρειάζονται στη μνήμη του γιου της

Η Rachel Kam περίμενε πώς και πώς να φέρει στον κόσμο το μωράκι της. Στην 33η εβδομάδα κύησης, όμως, εξαιτίας μιας σοβαρής πάθησης που εντοπίστηκε στο έμβρυο, αναγκάστηκε να τερματίσει την εγκυμοσύνη της. Παρά το πένθος της αποφάσισε να δωρίσει το μητρικό γάλα της σε παιδάκια που το έχουν ανάγκη, τιμώντας έτσι τον γιο της.

«Το σώμα μου ήταν έτοιμο για τη μητρότητα, αλλά δεν είχα ένα μωρό να ταΐσω», είπε σε βίντεο που ανέβασε στην γνωστή πλατφόρμα του Tik Tok, ενώ πρόσθεσε ότι δώρισε περίπου 10 λίτρα μητρικού γάλακτος σε νεογέννητα μωρά.

Τέλος, ευχαριστεί τον γιο της Theo που της έδωσε την ευκαιρία να δωρίσει και τόνισε ότι αυτή η προσφορά είναι αφιερωμένη στην μνήμη του.

Οι χρήστες του Tik Τok έσπευσαν να ευχαριστήσουν τη μαμά για την ανιδιοτελή πράξη της αλλά και να τη συλλυπηθούν.

@rachelkam_ My body was ready for motherhood but I didn’t have a baby to feed. #babyloss #milkdonor #milkdonation #breastmilksaveslives #frozenbreastmilk #exclusivepumpingmama #infantloss #tfmrawareness #pregnancyloss #stillbirthawareness #lifeafterloss #bereavedmom #lossmama ♬ a thousand years (lullaby) - christina perri

«Οι μητέρες που κάνουν δωρεά μετά από απώλεια είναι πραγματικά ανιδιοτελείς. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο δύναμη χρειάζεται», «Είσαι μαμά - άγγελος» και «Το μωρό μου είναι στην εντατική νεογνών και άνθρωποι σαν και εσένα φωτίζουν τη ζωή μου αυτή την περίοδο. Λυπάμαι βαθύτατα για την απώλειά σου» είναι μερικά από τα σχόλια που έδωσαν δύναμη και κουράγιο στην Rachel.

Πηγή: honey.nine.com.au

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v