Μακελειό στο Τέξας: 11χρονη κατάφερε να επιβιώσει παριστάνοντας τη νεκρή

Μακελειό στο Τέξας: 11χρονη κατάφερε να επιβιώσει παριστάνοντας τη νεκρή

Όταν η 11χρονη Miah Cerrillo, μαθήτρια της Δ’ Τάξης του Δημοτικού, είδε την φίλη της να πέφτει νεκρή από τις σφαίρες του 18χρονου μακελάρη, οπλίστηκε με ψυχραιμία και έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό της προκειμένου να ξεγελάσει τον δράστη και να επιβιώσει.

Το κορίτσι άλειψε το σώμα του με το αίμα της φίλης και παρίστανε την νεκρή για να γλυτώσει από το δολοφονικό αμόκ του Salvador Ramos. Παρά τις εφιαλτικές στιγμές που βίωνε κατάφερε, επίσης, να αρπάξει το κινητό της νεκρής δασκάλας της και κάλεσε την αστυνομία.

Η Miah επέζησε από έναν από τους χειρότερους μαζικούς πυροβολισμούς σε σχολείο στην ιστορία των ΗΠΑ, αλλά η οικογένειά της λέει ότι αυτή η οδυνηρή δοκιμασία την έχει τραυματίσει ψυχολογικά και πρόκειται για μια πληγή που δεν θα κλείσει ποτέ.

Ο Miguel Cerrillo, ο πατέρας της Miah, δήλωσε στην Washington Post ότι ο δράστης πυροβόλησε την φίλη της κόρης του και εκείνη αποφάσισε να το παίξει νεκρή ξαπλώνοντας πάνω στο θανάσιμα τραυματισμένο κορίτσι, το οποίο αιμορραγούσε έντονα.

Όπως του εκμυστηρεύτηκε αργότερα η κόρη του, η συμμαθήτριά της ανέπνεε ακόμη όταν ξάπλωσε πάνω της, αλλά αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Η 11χρονη μετά την φρικτή περιπέτεια που έζησε νοσηλεύτηκε σε τοπικό νοσοκομείο και αργότερα πήρε εξιτήριο. Εκείνη την νύχτα πάθαινε συνέχεια κρίσεις πανικού και ζητούσε από τον πατέρα της να οπλιστεί γιατί ο δράστης θα ερχόταν να τους κάνει κακό.

Πηγή: nypost.com

v