50χρονη γέννησε την... εγγονούλα της και έκανε την κόρη της τρισευτυχισμένη!

50χρονη γέννησε την... εγγονούλα της και έκανε την κόρη της τρισευτυχισμένη!

Η 50χρονη Chalise Smith που είναι μητέρα 8 παιδιών αποφάσισε πριν από 9 μήνες να κάνει στην μεγάλη της κόρη, Μunoz, το πιο όμορφο δώρο: αυτό της μητρότητας. Προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη στο παιδάκι της και πριν από μερικές μέρες γέννησε την πανέμορφη εγγονούλα της.

Η Kaitlyn Munoz στα 16 της διαγνώστηκε με ένα σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο της δημιούργησε προβλήματα γονιμότητας. Με τον σύζυγό της μπήκαν από νωρίς στην διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης και μετά από 3 χρόνια άκαρπων προσπαθειών, κατάφερε να μείνει έγκυος σ' ένα από τα 4 γονιμοποιημένα έμβρυα.

Στην 30η εβδομάδα εγκυμοσύνης πήγε στο νοσοκομείο με σοβαρές επιπλοκές, όπου γέννησε πρόωρα. Ευτυχώς, όμως, το αγοράκι της ήρθε στον κόσμο υγιέστατο.

Το σύνδρομο Sjögren από το οποίο πάσχει η Munoz είναι μια αυτοάνοση διαταραχή που αναγκάζει το ανοσοποιητικό σύστημα να επιτίθεται λανθασμένα σε υγιή κύτταρα μέσα στο σώμα. Μετά την περιπέτεια στο πρώτο της παιδί, οι γιατροί της είπαν ότι δεν ήταν σε θέση να επιβιώσει από άλλη εγκυμοσύνη.

Στενοχωρημένη και απογοητευμένη η Munoz αποφάσισε να εγκαταλείψει το όνειρό της για δεύτερο παιδί μέχρι που η μητέρα της προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη στο μωρό της.

«Ήταν σωστή επιλογή, δεν μπορούσα να βλέπω άλλο το παιδί μου να κλαίει», είπε η Chalise Smith, η οποία έφερε την εγγονή της στον κόσμο στις 17 του μήνα, κάνοντας την κόρη της τρισευτυχισμένη.

Πηγή: heraldextra.com

v