Είναι φυσιολογικό να μην έχω σταθερή περίοδο 4 μήνες μετά τη γέννα;

Είναι φυσιολογικό να μην έχω σταθερή περίοδο 4 μήνες μετά τη γέννα;

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Τέσσερις μήνες μετά την γέννα μού ήρθε περίοδος μόλις σταμάτησα τον θηλασμό. Αλλά τώρα έχω 5 μέρες καθυστέρηση. Έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό. Ο γιατρός μού είπε ότι είναι φυσιολογικό, αλλά ανησυχώ. Έχω πόνους περιόδου, αλλά τίποτα.
Απάντηση:

Μπορεί να είναι και φυσιολογικό, πρέπει όμως να κάνετε υπερηχογράφημα καθώς και ορμονικές εξετάσεις.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v