Σούπερ μαμά γέννησε όρθια στον διάδρομο μαιευτηρίου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Σούπερ μαμά γέννησε όρθια στον διάδρομο μαιευτηρίου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Η Tonisha Petty-Jones έδωσε στον όρο «σούπερ μαμά» μια εντελώς νέα έννοια. Η  ετοιμόγεννη μαμά κατέπληξε τις νοσοκόμες και τους γιατρούς όταν γέννησε το μωρό της χωρίς την παραμικρή βοήθεια, ενώ στεκόταν στον διάδρομο του μαιευτηρίου.

Το απίστευτο βίντεο - ντοκουμέντο δείχνει την σούπερ μαμά να στέκεται πάνω από το αναπηρικό καρότσι με το οποίο θα την οδηγήσουν στην αίθουσα τοκετού και να γεννά αβίαστα το μωρό της μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Όλη αυτή την ώρα, οι μαίες και οι γιατροί που ήταν παρόντες, προσπαθούσαν να φορέσουν τα γάντια τους για να βοηθήσουν την γυναίκα, αλλά δεν πρόλαβαν. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Flor Cruz (@badassmotherbirther)



Αμέσως μετά τον εντυπωσιακό τοκετό, οι μαίες άρχισαν να την επευφημούν για το κατόρθωμά της ενώ ο άντρας της, που βρισκόταν ακριβώς από πίσω της, δήλωσε εντυπωσιασμένος! Όσο για την ίδια την Tonisha, ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενη που το μωράκι της γεννήθηκε υγιές και ήρθε στον κόσμο με ασφάλεια.

Το βίντεο με τον τοκετό της σούπερ μαμάς ανέβηκε στο Instagram με λεζάντα «Η γέννηση απλά συμβαίνει» και το είδαν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να το σχολιάσουν με τα λόγια… θαυμασμού προς τη νεαρή γυναίκα. 

Πηγή: honey.nine.com.au

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v