Αγόρασε στην 1 έτους κόρη της διπλό κρεβάτι επειδή δεν κοιμόταν στην κούνια!

Αγόρασε στην 1 έτους κόρη της διπλό κρεβάτι επειδή δεν κοιμόταν στην κούνια!

Μια μητέρα, η Annais Bolton, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών διαδικτύου όταν αποκάλυψε ότι αγόρασε στην 1 έτους κόρη διπλό κρεβάτι για να κοιμάται σαν πριγκίπισσα.

Μέσα από ένα βιντεάκι της στο Tik Tok η Annais ανέφερε ότι η κόρη της σκαρφάλωνε στην κούνια της και έβγαινε έξω συνεχώς, με αποτέλεσμα να μην κοιμάται. Η λύση που σκέφτηκε, λοιπόν, ήταν να της αγοράσει ένα πριγκιπικό διπλό κρεβάτι!

@annaisbolton Reply to @lizzieandfinley this is ur sign to do the same if they start climbing 😂#HolidayModeActivated #motherhood #toddlersoftiktok #dayinmylife #toddlerlife #foryou ♬ Gorgeous Gorgeous Girls - Lilyisthatyou

«Το λατρεύει και χθες ήταν η πρώτη νύχτα που κοιμήθηκε σ' αυτό. Ανησύχησα λίγο μήπως πέσει, αλλά κοιμήθηκε ήσυχα όλο το βράδυ», είπε και παρόλο που επέμεινε ότι ήταν έξυπνος τρόπος για να κοιμάται το μωρό της σαν πριγκίπισσα, αρκετοί χρήστες κατέκριναν την απόφασή της, τονίζοντας μάλιστα ότι έθετε σε κίνδυνο το παιδί της.

«Μπορεί να χτυπήσει πολύ σοβαρά αν πέσει», «Μετά την κούνια, τα παιδιά πάνε σε παιδικό κρεβάτι», «Είναι πολύ επικίνδυνο» ήταν μερικά από τα σχόλια που έλαβε η μητέρα.

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v