«Τρίτη εγκυμοσύνη, τρίτη αποβολή - είναι επώδυνο αλλά δεν θα μας χωρίσει»

«Τρίτη εγκυμοσύνη, τρίτη αποβολή -  είναι επώδυνο αλλά δεν θα μας χωρίσει»

Η Lauren και ο Alexander αποφάσισαν να μοιραστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όχι ένα ευχάριστο γεγονός όπως συνηθίζεται, αλλά μία προσωπική και επώδυνη στιγμή τους για να δώσουν κουράγιο σε όσους περνούν εξίσου δύσκολα.

Το ζευγάρι, μετά την τρίτη αποβολή που βίωσε, σχολιάζει πως είναι πιο αγαπημένο από ποτέ και θέλει επιτέλους να αρχίσουν να συζητούνται ανοιχτά δύσκολα θέματα όπως μία αποβολή. 

«Την περασμένη εβδομάδα βιώσαμε την τρίτη μας αποβολή. Αποφάσισα ότι θέλω να το μοιραστώ μαζί σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή δεν νομίζω πως είναι ντροπή να μιλάμε γι’ αυτό το θέμα! Θέλω να βοηθήσω κι άλλους να συνειδητοποιήσουν πόσο συχνές είναι οι αποβολές, αλλά και πόσο συχνά νιώθουμε ντροπή και ενοχές μετά από ένα τέτοιο γεγονός. Αν οι περισσότεροι από εμάς μιλούσαμε ανοιχτά, θα αισθανόμασταν λιγότερο μόνοι και φοβισμένοι

Οι τρεις εγκυμοσύνες και οι τρεις αποβολές που ακολούθησαν, θα είναι πάντα μέρος της ιστορίας μας με τον σύντροφό μου. Είναι ένα επώδυνο κομμάτι, αλλά δεν θα το αφήσουμε να μας διαλύσει, δεν θα μας χωρίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Lauren. 

«Η δύναμη αυτής της γυναίκας με εκπλήσσει κάθε φορά», έγραψε με τη σειρά του ο σύντροφος της Lauren, τονίζοντας την αγάπη του για εκείνη. «Το πώς χειρίζεσαι ένα τόσο δύσκολο γεγονός είναι ένας από τους αμέτρητους λόγους που σε αγαπώ. Τα χτυπήματα που φέρνει η ζωή θα τα περνάμε πάντα μαζί, δεν θα σε αφήσω ποτέ μόνη, κι αυτό είναι το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο!», πρόσθεσε. 

Θαυμαστές και φίλοι του ζευγαριού έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, με αρκετούς να συμπάσχουν μαζί τους μετά από δική τους ανάλογη εμπειρία. 

Πηγή: people.com

v