Έμεινε έγκυος 2 φορές μέσα σε 7 μέρες και γέννησε δίδυμα αγοράκια!

Έμεινε έγκυος 2 φορές μέσα σε 7 μέρες και γέννησε δίδυμα αγοράκια!

Η Cara Winhold ήθελε να χαρίσει στον γιο της ένα αδερφάκι και παρά τις επαναλαμβανόμενες και επώδυνες αποβολές, τα κατάφερε με τον πιο απίστευτο τρόπο. Έμεινε έγκυος  2φορές μέσα σε 7 μέρες και γέννησε διδυμάκια! Μπορεί να ακούγεται σαν σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, αλλά είναι αληθινό γεγονός που μάλιστα, εξηγείται επιστημονικά.

H απίστευτη διπλή εγκυμοσύνη της είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο, γνωστό ως επικύηση και συμβαίνει όταν ένα άλλο ωάριο γονιμοποιείται και εμφυτεύεται στη μήτρα ημέρες ή ακόμη και εβδομάδες μετά το πρώτο, με αποτέλεσμα μια δεύτερη εγκυμοσύνη.

Η Winhold και ο σύζυγός της απέκτησαν τον πρωτότοκο γιο τους Wyatt, ο οποίος είναι 3 ετών σήμερα, το 2018 και θέλανε να του χαρίσουνε ένα αδερφάκι. Αλλά δυστυχώς, η Cara απέβαλε συνεχώς. Μάλιστα η δεύτερη αποβολή ήταν μια τραυματική εμπειρία για το ζευγάρι.

«Το μωράκι είχε κολλήσει στον τράχηλο της μήτρας και αιμορραγούσα ακατάπαυστα. Έκανα δύο μεταγγίσεις αίματος», δήλωσε ενώ παραδέχτηκε ότι φοβόταν να μείνει ξανά έγκυος. 

«Φοβόμουν πολύ να μείνω ξανά έγκυος, αλλά ήθελα κι άλλο παιδάκι. Ήμουν αισιόδοξη και δεν ήθελα να τα παρατήσω», είπε η Winhold η οποία δικαιώθηκε το 2021 όπου έμεινε έγκυος 2 φορές!

Μετά την γέννηση των γιων της είπε ότι η ζωή βρήκε τον τρόπο να την ξεπληρώσει μετά τις επαναλαμβανόμενες απώλειες που βίωσε.

Πηγή: nypost.com

v