Κάμερον Ντίαζ: «έκανα παιδί στα 47 - θέλω να φτάσω τα 110 για να το δω να μεγαλώνει»

Κάμερον Ντίαζ: «έκανα παιδί στα 47 - θέλω να φτάσω τα 110 για να το δω να μεγαλώνει»

Η Κάμερον Ντίαζ έγινε για πρώτη φορά μαμά σε ηλικία 47 ετών το 2020. Δυο χρόνια μετά, η 49χρονη ηθοποιός διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της καθώς μεγαλώνει την κορούλα της. Σε πρόσφατη συνέντευξη δεν δίστασε ωστόσο, να παραδεχτεί ότι ο χρόνος είναι κάτι που την πιέζει και ότι θα ήθελε να φτάσει 110 χρονών προκειμένου να χαρεί το παιδί της περισσότερο.

«Η αντίληψή μου για τη ζωή έχει αλλάξει πάρα πολύ τα τελευταία 10 χρόνια. Έχω περισσότερη όρεξη και ενθουσιασμό. Έχω 50 ή 60 χρόνια μπροστά μου - θέλω να ζήσω μέχρι τα 110, αφού έχω μικρό παιδί. Νομίζω ότι στα 40 σου εκτιμάς πολύ ποιοι είναι οι γονείς σου και θέλω να ζήσω αυτή την καταπληκτική στιγμή με την κόρη μου. Να είμαι εκεί μαζί της στα 40 της!», είπε γελώντας η Ντίαζ, ενώ χαριτολόγησε ότι τα καλά γονίδια που κληρόνομησε από τους δικούς της θα τη βοηθήσουν να πραγματοποιήσει την επιθυμία της.

Μιλώντας γενικά για το πώς βιώνει την μητρότητα στα 49 δήλωσε ότι αισθάνεται τυχερή και ευλογημένη από τη ζωή. «Είμαι τυχερή που είμαι στην ηλικία που είμαι, που έχω καλές φίλες, που έχω την κόρη μου και που λαμβάνω τόση υποστήριξη από τους γύρω μου για να τη μεγαλώσω».

Η κόρη της Raddix είναι τώρα 2 ετών, μια ιδιαίτερα απαιτητική ηλικία, όπως παραδέχτηκε η ηθοποιός. Μάλιστα, υπάρχουν πολλές φορές που χάνει την ψυχραιμία μαζί της. Όταν συμβαίνει αυτό, προσπαθεί να μπει στη θέση της μικρής για να την καταλάβει.

Αφού είπε στην οικοδέσποινα Kelly Clarkson ότι η μητρότητα είναι "το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου", η Diaz μοιράστηκε επίσης ότι υπήρξαν στιγμές που έχασε την ψυχραιμία της με την κόρη της.

«Πεινάει; Θέλει να κοιμηθεί; Ξεκινάς από εκεί και σκέφτεσαι μετά αν υπάρχει που κάτι θέλει να επικοινωνήσει. Και νιώθω ότι ως γονέας, η δουλειά μου είναι να τη βοηθήσω να βρει τις λέξεις για τα συναισθήματά της, να κατανοήσει αυτό που περνάει έτσι ώστε να το αναγνωρίσει και να το ξεπεράσει» και πρόσθεσε ότι όταν χάνει την ψυχραιμία της το σημαντικό είναι να βρει τρόπο να επανορθώσει.

Πηγή: people.com

v