Έχω σχεδόν 2 μέρες καθυστέρηση αλλά δεν είμαι έγκυος. Τι φταίει;

Έχω σχεδόν 2 μέρες καθυστέρηση αλλά δεν είμαι έγκυος. Τι φταίει;
Ερώτηση:
Είχα καθυστέρηση 15 μέρες! Έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό, πήγα στον γυναικολόγο μού έδωσε duphaston για 3 μέρες πρωί βράδυ! Τελείωσα τα χάπια, έχουν περάσει 5 μέρες και δεν μου έχει έρθει ακόμη περίοδος είναι φυσιολογικό;
Απάντηση:

Αν θέλετε να είστε σίγουρη για το εάν είστε έγκυος, θα χρειαστεί να κάνετε μία χοριακή γοναδοτροπίνη στο αίμα και  ένα υπερηχογράφημα.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v