Π. Ζούνη: «δεν μπορώ να βλέπω μαμάδες να μεγαλώνουν τους γιους τους σαν πασάδες»

Π. Ζούνη: «δεν μπορώ να βλέπω μαμάδες να μεγαλώνουν τους γιους τους σαν πασάδες»

Η Πέμη Ζούνη εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η κόρη της Ελεωνόρα, τη δύναμη που της έδωσαν οι δυσκολίες που πέρασε αλλά και τις γυναικοκτονίες που διαδέχονται η μία την άλλη.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο μηνιγγίωμα, το οποίο έχει η κόρη της εξηγώντας πως τελικά, τους έδωσε ένα μάθημα ζωής. 

«Η περιπέτεια της κόρης μου ήταν μια εμπειρία πολύ δυνατή. Δεν μπορείς να το περιγράψεις και ούτε χρειάζεται. Μπορείς να το φανταστείς μόνο αν έχεις παιδί και πάλι, μόνο που το φαντάζεσαι, κάνεις πίσω. Έγινε καταιγιστικά γρήγορα. Σε χρόνο αστραπιαίο. Είχαμε πολλή δύναμη και αισιοδοξία», δήλωσε αρχικά.

«Πέρασε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μας έδωσε ένα μάθημα, αλλά μετά από καιρό άρχισε να βγαίνει και η τρομάρα», συμπλήρωσε. Όπως είπε στη συνέχεια, η ίδια θεωρεί ότι όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα, καταλαβαίνεις τι πραγματικά έχει σημασία για να ασχοληθείς.

«Πιστεύω πως όταν νικάς τέτοια πράγματα είναι το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί. Καταλαβαίνεις με τι πρέπει να ασχολείσαι. Επιλέγω να θυμάμαι τα καλά μόνο», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στις γυναικοκτονίες που τον τελευταίο καιρό διαδέχεται η μία την άλλη. «Οι γυναικοκτονίες είναι λασκάρισμα της λογικής. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για να μάθουμε να σεβόμαστε τα δικαιώματα των άλλων. Εκτός από τις ψυχιατρικές περιπτώσεις, θεωρώ ότι η βάση είναι ο τρόπος που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Δεν μπορώ άλλο να βλέπω μαμάδες να μεγαλώνουν πασάδες. Βλέπεις τα αγόρια σε μικρές ηλικίες κι έχουν μια έλλειψη σεβασμού προς τις γυναίκες», εξήγησε κλείνοντας.

Πηγή: protothema.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v