«Γέννησα όρθια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα - δεν πρόλαβα καν να σπρώξω!»

«Γέννησα όρθια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα - δεν πρόλαβα καν να σπρώξω!»

Μια τυχερή μαμά περιέγραψε τον τοκετό - αστραπή του τρίτου της παιδιού στο TikTok και το βίντεο έγινε αμέσως viral, και όχι άδικα!

Η Ashleigh είχε συσπάσεις για μια ολόκληρη εβδομάδα αλλά, από την εμπειρία της, ήξερε πως δεν είχε έρθει η ώρα του τοκετού. Ένα βράδυ, ξύπνησε στις 3:30 τα ξημερώματα από τον πόνο και κατάλαβε ότι το τρίτο της μωρό ήταν καθοδόν! Ωστόσο, δεν φαντάστηκε πως θα γεννούσε σε λιγότερο από δύο ώρες. 

Πρώτα τηλεφώνησε στην αδελφή της για να την ενημερώσει, έπειτα ετοίμασε τα πράγματά της και τέλος ξύπνησε τον άντρα της για να πάνε στο μαιευτήριο. «μέχρι τότε, οι συσπάσεις ήταν υποφερτές και όχι πολύ συχνές. Υπέθετα πως είχα πολύ χρόνο μέχρι να γεννήσω», ανέφερε η τυχερή μαμά. 

Μόλις έφτασαν στο νοσοκομείο, όμως, κι όσο ήταν στην αναμονή περιμένοντας να την μεταφέρουν στο δωμάτιό της, οι συσπάσεις άρχισαν να έρχονται απανωτά. Η Ashleigh και ο σύζυγός της καθόντουσαν σε δύο καρέκλες δίπλα δίπλα αλλά η μικρή τους δεν μπορούσε να περιμένει άλλο. 

«Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που συνέβη», είπε η γυναίκα. «Δεν μπήκα ποτέ στο δωμάτιο, δεν ξάπλωσα σε κρεβάτι, δεν χρειάστηκε ούτε καν να σπρώξω… Σηκώθηκα και το μωρό γλίστρησε». 

Συνολικά, από την πρώτη της σύσπαση στις 3:30 π.μ. έως τη στιγμή που γεννήθηκε η Beau στις 5:28 π.μ., είχαν περάσει λιγότερο από δύο ώρες.

«Ήταν σχεδόν τρομακτικό αλλά ειλικρινά είμαι ευγνώμων που γέννησα τόσο γρήγορα, χωρίς να ταλαιπωρηθώ πάνω από μισή ώρα συνολικά», πρόσθεσε σε ένα σχόλιο, λέγοντας, μάλιστα, πως πριν μερικές μέρες είχε αποφασίσει να κάνει επισκληρίδιο για να αποφύγει τον πόνο. Τελικά, δεν χρειάστηκε…

Πηγή: thesun.co.uk

v