Μετά από 2 γιους πήγαιναν για την κόρη και τελικά έκαναν τριδυμούλες!

Μετά από 2 γιους πήγαιναν για την κόρη και τελικά έκαναν τριδυμούλες!

Φωτογραφία mint.bebe 

Η Katie και ο Angelo έχουν δύο αξιολάτρευτους γιους και, θέλοντας να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους, αποφάσισαν να κάνουν ακόμα ένα παιδάκι με την ελπίδα να είναι κοριτσάκι.

Πράγματι, η Katie έμεινε γρήγορα έγκυος και όταν ο γιατρός τους ανακοίνωσε πως το μωρό που περιμένουν είναι κοριτσάκι, ενθουσιάστηκαν!

Ωστόσο, λίγο μετά τον 4ο μήνα, του περίμενε μια τεράστια έκπληξη. Σε έναν από τους προγραμματισμένους υπερήχους, ο γυναικολόγος ανακοίνωσε στην εγκυμονούσα πως ανήκει σε κατηγορία υψηλού κινδύνου και πρέπει να πάει κατευθείαν στο νοσοκομείο και εξειδικευμένες εξετάσεις. 

Στην αρχή, το ζευγάρι πανικοβλήθηκε με τα νέα αλλά μετά, όταν έμαθαν τον λόγο που η Katie έπρεπε να νοσηλευτεί, ο πανικός αντικαταστάθηκε με ενθουσιασμό: το ζευγάρι δεν περίμενε μόνο ένα κοριτσάκι, αλλά τρία! Μάλιστα, τα δύο μοιράζονταν τον ίδιο πλακούντα, κάτι που συμβαίνει πολύ σπάνια. 

Η περίοδος που ακολούθησε δεν ήταν εύκολη για την νεαρή μητέρα, αλλά ακολούθησε πιστά τις οδηγίες των γιατρών και έκανε ό,τι έπρεπε για να προστατεύσει τα αγέννητα κοριτσάκια της. 

Τελικά, η μέρα του τοκετού έφτασε και το ζευγάρι γνώρισε, επιτέλους, τις τρεις ολόιδιες κόρες του. Η ευτυχισμένη οικογένεια που από 4μελής έγινε ξαφνικά 7μελής, ζει ένα ευτυχισμένο… χάος!

Πηγή: xfreehub.com

v