Δύο ελληνικά σχολεία στα 10 καλύτερα του κόσμου!

Δύο ελληνικά σχολεία στα 10 καλύτερα του κόσμου!

Δυο ελληνικά σχολεία βρέθηκαν στην πρώτη δεκάδα υποψηφίων για τα βραβεία World’s Best School Prizes αξίας 250.000 δολαρίων και μπράβο τους! Τα βραβεία ξεκίνησαν φέτος από την T4 Education σε συνεργασία με την Accenture και την American Express.

Το πρώτο σχολείο που συμπεριλήφθηκε στη λίστα της πρώτης δεκάδας είναι το EFL "l love dyslexia", ένα ανεξάρτητο ίδρυμα στην Αθήνα, το οποίο θα διαγωνιστεί για το βραβείο World’s Best School Prize for Innovation.

Από την άλλη το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Αγίου Δημητρίου, ένα δημόσιο σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Αθήνα, συμπεριλήφθηκε στην πρώτη δεκάδα των υποψηφίων για το βραβείο World’s Best School Prize for Environmental Action.

Τα πέντε βραβεία World’s Best School Prizes που καθιερώθηκαν από την T4 Education σε συνεργασία με την Accenture, την American Express, την Yayasan Hasanah, το Templeton World Charity Foundation και το Lemann Foundation. Στόχος των βραβείων είναι να τιμηθούν τα σχολεία για τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν στην ανάπτυξη της επόμενης γενιάς σπουδαστών και για την τεράστια συμβολή τους στην πρόοδο της κοινωνίας, ιδίως μετά τον κορονοϊό.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο του 2022 στο Παγκόσμια Εβδομάδα Εκπαίδευσης. Το βραβείο των 250.000 δολαρίων θα μοιραστεί εξίσου μεταξύ των νικητών των πέντε βραβείων, με τον καθένα να λαμβάνει βραβείο των 50.000 δολαρίων.

Με πληροφορίες από το In2life

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v