Είναι φυσιολογικό να έχω πολύ αίμα μετά το χάπι της επόμενης μέρας;

Είναι φυσιολογικό να έχω πολύ αίμα μετά το χάπι της επόμενης μέρας;

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας. Μια μέρα μετά το τέλος της περιόδου έκανα ελεύθερο σεξ και πήρα το χάπι της επόμενης ημέρας. Μετά από 5 μέρες μού ήρθε αρκετό αίμα και συνεχίζει μέχρι και τώρα που είμαι στην 11η μέρα. Δεν βλέπω να μειώνεται. Πόσο μπορεί να διαρκέσει;
Απάντηση:

Ναι, βεβαίως! Είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχετε πολύ αίμα μετά από το χάπι της επόμενης μέρας. Αυτή είναι η δράση του.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v